Miközben európai emberek milliói rettegnek a hideg téltől az elhibázott brüsszeli szankciók miatt, Belgium egészen elképesztő kivételt erőszakolt ki.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
"A gyémánt Oroszország tíz legnagyobb exportcikkének egyike, tavaly 4,5 milliárd dollárt kerestek rajta. Lobbista csoportok már jó ideje sürgetik az Európai Bizottságot, hogy a gyémánt kerüljön fel a szankciós tiltólistákra. A nyolcadik csomag összeállításánál ismét napirendre került a kérdés, de Belgium megakadályozta a tiltást. "

most belgium vétózott

de a libsik ilyenkor kussolnak
KisTehen
"az Európai Tanács jelenlegi elnöke, Charles Michel miniszterelnökként hazája gyémántkereskedelmének egyik legnagyobb lobbistája volt. Annyira, hogy 2018-ban személyesen utazott Moszkvába, találkozni Medvegyev akkori miniszterelnökkel, hogy tovább erősítse a busás haszonnal járó gyémántüzleti együttműködést. Erre azért volt szükség, mert a Krím 2014-es annektálása után a szankciós határozatok között újra és újra felmerült a gyémántok kérdése. Michel akkor is megakadályozta a szankciókat. „Együttműködésünk Oroszországgal nem szakad meg" – nyilatkozta elégedetten."
csak úgy....
a fideszes hazudós origo azt hazudja,hogy mit hazudik nyugat ! :) fájdalmasan nevetséges!
a szankciókat orbán kisasszony is megszavazta, miért nem vétózott a tétó!? -éljen a fölösleges ,kurva drága nemzeti konzultáció!
orbanisztán a hazúgságaiba fog belefulladni!
kereső
Egyenlőre a magyar kormány hazudik a szankciókról, és azok hatásairól. Tudomásom szerint a "nyugat- brusseles" soha, semmikoor nem állitotta azt, hogy ezek a szankciók nem fognak nehézségeket okozni az unió állampolgárainak. Sőt- kezdettől azt kérték a kormányok a polgáraiktól, hogy amennyire lehetőségeik engedik- takarékoskodjanak. Amit a magyar kormány kigúnyolt, kicsúfolt. Szégyen ez az orosz propagandát közvetitő "origo"- nem bocsájtom meg a DT-nek, hogy ezt a felületet átadta orbánéknak.
Gazella
@KisTehen: mi van muuuu magadban beszélsz??
Tudod hazudni csak a lakájmédiás origo szokott.
Ajánlom szíves figyelmedbe az Európai Parlament közvetlen hirportálját az : euronews.com.

Ezen olvasgass muuuuuuuu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.