Hiába harcolt ki Magyarország mentességet, az olajembargó ránk is hat - mondta Ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője az Origónak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Siket vagy Zoli?Nem hallottad mit mondott Matolcsy aki mindennek ellenére csak jobban ért a gazdasághoz mint Te aki itt most a pálya széléről kibicelsz!Neked a gazdaságról alkotott nézeteid semmit nem jelentenek, mert nem tanultad ezt a szakmát és nem is gyakoroltad.Olyan ez a nyilatkozatod mint 123.Kovács Jánosé, a te véleményed aminek semmi szakmai alapja nincs!Tudom hogy jogász fejeddel nehéz olyan megérteni amit nem tanultál, és okosabb lennél ha egy tanultabb emberre Matolcsyra hallgatnál aki nem csak MNB elnöke hanem volt gazdasági miniszter is!Egyszerűen csak annyit kellene mondanod hogy nem a brüsszeli szankciók és a háború az oka az ország nehéz és rossz gazdasági helyzetének hanem a "mi" Orbán Viktorunk és Varga Misi rossz gazdaságpolitikája!Te mint jogász jogi ügyekben védheted a vezetőidet, de gazdaság ügyekben a Te véleményed egy nagy nulla, csak ugatod a közgazdaságtant és félrevezeted az embereket, mert ők vannak olyan tájékozatlanok, hogy nem tudják, hogy Te gazdasági ügyekben nem vagy senki sem!! Zoli!A veszély Magyarországra és Európára Orbán Viktor magatartása miatt leselkedik, mert feleslegesen tesz keresztbe a többi 26 eus államnak és akadályozza az EU-t az egységes álláspontok kialakításában!Mi lenne ha egyszer a magyar jogalkotás ad hoc jellegét , vagy azt a módját kritizálnád, hogy estéről reggelre hoznak törvényt a képviselő urak , s nem tárgyalják meg azt az érintettekkel?Így az EU-ban nem hoznak döntéseket, hosszú tárgyalások előzik meg a döntések meghozatalát, s ezért ezek a döntések sokkal jobban átgondoltabbak mint a hazai törvények, melyeket néha a következő héten módosítani kel átgondolatlanságuk miatt!Miért nem ezeknek a törvényeknek a jobbítása érdekében teszel lépéseket a fideszes berkekben?
Peller Anikó
@drrotf: Két rendelettel írna át a kormány 608 darab saját kormányrendeletet, mert már egyik sem tetszik nekik és abból már kilopták amit lehetett.

propeller.hu/itthon/3884116-ket-rendelettel-irna-at-utolso-pillanatban-kormany-608

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.