Annalena Baerbock német külügyminiszter szerdán azt mondta, hogy az Európai Unió mindent megtett az ukrajnai háború megállításáért, de Vlagyimir Putyin orosz elnöknek semmi más nem jár a fejében, mint Ukrajna elpusztítása.

Német külügyminiszter: Putyin el akarja pusztítani Ukrajnát

Annalena Baerbock német külügyminiszter felszólal az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának (EJT) az iráni tüntetésekről tartott rendkívüli ülésén Genfben 2022. november 24-én. Iránban és más országokban szeptember közepén törtek ki tüntetések a fejkendő hiánya miatt őrizetbe vett fiatal kurd nő, Mahsza Amini halála miatt, aki az erkölcsrendészet őrizetében vesztette életét szeptember 13-án. Az eset közfelháborodást és tiltakozások sorát váltotta ki Iránban, ahol jogvédők szerint legalább háromszáz tüntető halt meg és 14 ezret vettek őrizetbe a megmozdulások kezdete óta. MTI/EPA-Keystone/Martial Trezzini

Baerbock a portugál fővárosban, Lisszabonban tartott konferencián arról beszélt, hogy Putyin álláspontja az oka annak, hogy a Nyugat folyamatosan fegyvereket szállít Ukrajnának, amelyekkel meg tudják védeni az ukrán emberek életét – írja a Telex.

A német külügyminiszter azt is kijelentette, hogy az Európai Unió nem engedheti meg magának többé, hogy egyes tagállamok döntéseket blokkoljanak. „A minősített többségi szavazás igazságosabb... eredményekhez vezethet mindannyiunk számára. Képesnek kell lennünk arra, hogy hatékonyan és gyorsan cselekedjünk”

– mondta.

Forrás: Telex.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polgarb
Te csak legelj tehén, abból nem lesz baj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: "Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete."
ezt hallotátok már valahol, ti putyi barát csöcselék?! szar emberek vagytok!
csak úgy....
@KisTehen: igaz az,hogy neked a @Németh István: a faterod? :)
Terminátor
@Németh István:Kedves Pista Bácsi!
Többet várna az ember tőled!
Nem illik elengedni magad!
Clavigo
@csak úgy...: a @Maccska: meg a muterja...
Clavigo
@KisTehen: Izgatottnak tűnsz Böcce...
Jozefina
Ebben tökéletesen igaza van!!! Kicsit korábban is el lehetett volna kezdeni!!!
"A német külügyminiszter azt is kijelentette, hogy az Európai Unió nem engedheti meg magának többé, hogy egyes tagállamok döntéseket blokkoljanak. „A minősített többségi szavazás igazságosabb... eredményekhez vezethet mindannyiunk számára. Képesnek kell lennünk arra, hogy hatékonyan és gyorsan cselekedjünk”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.