A marxista párbeszédes a Facebookon fakadt ki.„Amikor felháborodunk, hogy Orbán 20 ezer forintért vett homárt kicsit olyan mintha egy nyugati demokráciában élnénk. Pedig vannak igazi hazai bajaink...„Amikor felháborodunk, hogy Orbán 20 ezer forintért vett homárt kicsit olyan mintha egy nyugati demokráciában élnénk. Pedig vannak igazi hazai bajaink: - a régió legdrágább bezinára - a világ tizedik legmagasabb élelmiszerár emelkedése - kigazdálkodhatatlan rezsiszámlák - brutális reálbércsökkenés Nekem ezek a bajaim Orbánnal, nem a homár!”

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a vadhajtások nevű szennylap mióta hiteles hírforrás a propeller szerint?! A dagadt bűnöző román cigány nem sokáig fog közpénzből homárt zabálni, mert a "kaptárban" csak sima menűt fog kapni, mint a többi elitélt. Ennek költségét viszont szívesen felvállalja a keményen dolgozó kisember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.