A kínai rakéták valószínűleg megsemmisítenék az amerikai légibázisokat Japánban és az USA fennhatósága alá tartozó Guam szigetén, és az invázió kezdetén elsüllyesztenének két (3,4?) amerikai repülőgép-hordozót, valamint 10-20 rombolót és cirkálót. Maguk a kínai erők azonban megsemmisülnének, mielőtt elfoglalnák Tajvan bármely jelentős területét. Kulcsfontosságú szereplő az Egyesült Államok: Amerika segítsége nélkül Tajvant a Népi Felszabadító Hadsereg legfeljebb három hónap alatt elfoglalná. Feltételezték, hogy az invázió bombázással kezdődne, ami néhány óra alatt megsemmisítené Tajvan haditengerészetének és légierejének nagy részét. A kínai haditengerészet bekerítené Tajvant, és megkezdené a kínai hadsereg átjuttatását a Tajvani-szoroson. A legvalószínűbbnek tartott forgatókönyv szerint a tajvani hadsereg a parton feltartaná a támadókat. Eközben az amerikai tengeralattjárók, bombázók és vadászgépek, gyakran a japán erőkkel megerősítve gyorsan megbénítják a kínai flottát...

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Shikari: Tajvan tajvani terület, Kinanak semmi koze hozzá. Sot ha a tortenelmi tenyeket nezzuk, akkor valojaban Kina Tajvan resze, mivel a hivatalos Kinai kormany Tajvanra menekult es onnan iranyitotta az orszagot amig megtehette, azonban Maoek erosebbnek bizonyultak.

Mellesleg kizartnak tartom hogy Kina megtamadna Tajvant, mert nekik fontosabb a gazdasagi prospertitas. Egy ilyen ertelmetlen haboru evtizedekkel vetne vissza Kinat, mint a ruszkikat is. Csak szajkarataznak, mint teszik mar vagy 20 eve ebben a temaban.
Aki Én
@Shikari: ...akkor mi is a helyzet az oroszokkal Ukrajnában, te hulladék?
Peller Anikó
@Aki Én: Még szerencse hogy az osztrákok (esetleg a németek) nem invazionálják Mot, mivel itt régebben Hasburgia volt. Esetleg a törökök, mert mégrégebben itt türkia volt. Vagy az olaszok, mert itt mégmégrégebben Rómaország volt.

De mára csak Romaország maradt, némi román felütéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.