Ilyen dolgokat művelt a tanártüntetéseket is szervező Bite. A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens 2018-ban a nyilvánosan fellelhető információk szerint éppen a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógai asszisztense volt. Az iskola honlapja és akkori saját bevallása szerint 5–7. évfolyamosoknak tartott médiaszakkört. A négy és fél évvel ezelőtti rendezvényen egy általa tartott kapolcsi nyári médiatáborról a következőket mondta: nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. […] Esténként… vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében... khhmm... azt csináltunk, amit akartunk – áll a feljelentésben, amely arra is kitért, hogy a pedagógiai asszisztens rendszeresen többes szám első személyben beszélt a szexualitás kapcsán magáról és a rábízott gyermekekről: „forgattunk”, „csináltunk”, „akartunk”, „éltük a magánéletünket”.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Akkor most tanár, vagy valami egészen más?! Amit nem értek: hogy lehet az ilyen mocskokat gyerekek közelébe engedni?! Az iskola vezetése ugyanolyan bűnös ebben, mint maga ez a buzi alak. Mindenesetre a tanárokról sokat elmond, hogy a tüntetéseiket kik szervezik: hát, ilyenek...
Toller Béla
A büntetendő részét tessék büntetni, a többihez meg senkinek sincs semmi köze ! Lelépni !
Designer
- Mit kér a MÁV pénztárnál Bite Zsolt?
- Egy diákot Pestig...
Designer
@vacsi: Ő csak pedagógiai asszisztens - középfokú végzettséggel (még OKJ). Azaz segítő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.