Az ablakból kizuhant nő és férfi rokonok voltak, a lakásban pedig később egy gyermek holttestét is megtaláltá, akivel késszúrásokkal végeztek.

Elkésett a rendőrség: ketten is kizuhantak egy lakásból, ahol később egy gyerek holttestét is megtalálták
Kép: Pixabay

A szlovák főváros Ligetfalu nevű részén délelőtt 10 órakor a betonparkolóra zuhant egy férfi egy hételemeletes lakóházból – tudta meg a 24.hu. Azonnal kórházba vitték, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már nem tudtak rajta segíteni. Délután háromkor ugyanerre a helyszínre riasztották a rendőröket: a lakóházból ezúttal egy nő zuhant ki, ő a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Helyi információk szerint valahonnan a 4. és a 6. emelet közötti lakásból zuhanhatott ki, és szúrt sebei is voltak.

A rendőrök ezúttal a helyszínen maradtak, és egy drón segítségével megállapították, hogy melyik lakásból zuhanhatott ki a nő. Fél órával a kiérkezés után sikerült is bejutniuk, ahol újabb holttestet találtak, ezúttal egy gyermekét. A 10 éves kisfiúnak szintén szúrt sebei voltak. Később igazolták, hogy a fiú a lakásból kizuhanó nő gyermeke, a délelőtt kizuhant férfi pedig a nő testvére volt.

Az ügyet a pozsonyi rendőrség vizsgálja, ami egyelőre nem árult el részleteket a nyomozásról. Most még az is rejtély, hogy miért nem kezdték meg a nyomozást a férfi kizuhanása után azonnal.

Forrás: 24.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.