Az Egyesült Államokba már a háború kezdete óta érkeznek orosz állampolgárok, akiket most sorra kiutasítanak.

Az Egyesült Államokból már kiutasítják az orosz állampolgárokat, akik a háború elől menekülnekJason Redmond / AFP

A háború kezdetekor Washington felfüggesztette az Egyesült Államokban menedékjogot kérő oroszok kitoloncolási eljárását, most azonban úgy fest, visszatértek az eljáráshoz – értesült az atv.hu. Ezen a hétvégén például egy orosz állampolgárt kitoloncoltak az országból, aki a háború elől menekült az országba.

Az állampolgár nevét nem hozták nyilvánosságra, annyit azonban lehet tudni, Jennifer Scarborough volt az ügyvédje az Egyesült Államokban. Az ügyvéd még három orosz állampolgárt képvisel hasonló ügyben. Mindannyian a mexikói határon keresztül érkeztek az USA-ba, a mozgósítás elől menekülve.

Az ügyvéd szerint a hatóságok úgy döntöttek, a besorozás veszélye nem elegendő ahhoz, hogy az állampolgárok megkaphassák a menekült-státuszt. Azt azonban nem érti, hogy Washington miért gondolta meg magát.

Forrás: atv.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
vajon hány ruszki spicli lehet köztük? -jogos a kiutasítás.
ómió
Na-na, efftársak! Pontosítsatok! Hunter Biden efftárs orosz "ker. partnerei" továbbra is "tisztelendő oroszok" maradtak!
Németh István
@csak úgy...: @Aki Én: @icegygenabro: megnyugtatlak benneteket >> nem lesz olimpia sem! Az usa nem vesz részt, mert Európa nem áll helyt az usa "világérdekű" hatalmi terjeszkedésé-ben, nem megy és lépi le az orosz macit, hogy az usa nyugodtan nyerészkedhessen idegen föld rész idegen országában, ha már fillérre kivásárolták a földek az infrastruktúrák, az üzemek egy részét>> ráadásúl egy legitim uktán kormány megpuccsolása útján! Röhögnöm kell a Szíjjrátó arra hivatkozik, hogy az ukránok nemzeti kissebbségi politikájának meg nem váltóz-tatásáig VÉTÓZNI FOGJUK A Z UKRÁNOK EU TAGSÁGÁT, MEG a nató TAGSÁGÁT! Beszarok!!!
Az nem jut eszébe, hogy hol a nemzet polgárainak akarata, egyáltalán hol az ukrán nemzet - még az sincs!!, hol a legitim kormány >> kivel, kikkel a tolvaj gyilkosokkal akar egyesülni az Eu. közösség! Mi az Eu. közösség, egy csürhe banda?? AZ - tényleg az!! ÉS TUDJÁTOK MIÉRT ILYEN AZ Eu. VZETÉS ??? Mert az ukrán föld kincseire vágyik, hátha leesik egy kis potya plusz, nem beszélve, hogy az orosz macit közvetlen fenyegetően tudna fellépni - mégpedig a felvásárolt kinai érdekeltségek útján is! Mert a kínai egy gerinctelen népség úgy egyébként! Az üzlet a piac érdekében mindenre képesek - ezért is és ennek okán tudnak terjeszkedni - aljas módon!!! ÉS ezt az oroszok is tudják! Nem véletlenűl vannak fenntartásaik a kínaiakkal szem-ben! >>nem ártana nektek is gondolkozni!
De azért >> az usa-nató geci moslék banda takarodjon Európából, az Eu.vezetése a börtönbe - akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.