Putyin szerint az ötletet Alekszandr Lukasenka belarusz elnök már többször is felvetette. Az orosz elnök kiemelte, az intézkedéssel semmilyen nemzetközi kötelezettséget nem szegnek meg.

Oroszország taktikai nukleáris fegyvereket telepít az országon kívülre
Kép: Pixabay

Az orosz elnök nem pontosított, mikor vinnék át a fegyvereket, de a tervek szerint július elejére végeznének a raktárak megépítésével – írja a 444.

Nincs ebben semmi szokatlan: először is, az Egyesült Államok évtizedek óta csinálja ezt. Régóta helyeznek el taktikai nukleáris fegyvereket szövetségesei területén

- mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök, miután bejelentette, Oroszország taktikai nukleáris fegyvereket telepít Fehéroroszország területére.

Moszkva nem ruházná át a fegyverek fölötti irányítást a minszki vezetésre.

Forrás: 444
Fotó: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
újabb szerződés szegés...az oroszok által aláírt 1991.-es tiltja orosz nukleáris fegyverek idegen országba telepítését...
Pálinkás Pál
@Maccska: pl ,abban a szerződésben van az is, hogy ukrajna leszereli az atomfegyvereket, de határait elismeri oroszorsuzág...amit a gyilkos putyin a krím annektálásával felrúgott, már akkor el kellett volna intézni...csak akkor tényező volt a stasis banya, így nem történt semmi komoly...de hál istennek megszabadultak merkeltől.,így a cigányvajdának is leáldozott az unióban,...remélem radikálisabban infézik majd el diktátor férgeket...
kereső
Azt nem emlitette az orosz cár, hogy mely országokba telepitett a NATO taktikai atomfegyvereket? És ezt milyen tényekkel támasztja alá?- vagy csak mondta, mert igy talán "válaszlépésnek" túnik.Hogyan fogadják ezt a belaruszok?
Terminátor
Maccka!
Jobb egy amcsi atom a tanyádon,
mint egy orosz az anyádon!
Bocsi a mögfogalmazásért, de a lényeg ennyi!
kereső
@Maccska: Mint kiderült- mert "keresni" én is tudok, a meglévőeket cserélik korszerúbbekre- azt a mintegy 100 fejet, amelyet az usa telepitett már jó régen , a legtöbbet a németekhez. És az oroszoknak hány robbanó fejük van az európai kontinensen? Közvetlenül a NATO szomszédságában, amellyel Európa bármely pontja simán elérhető? Úgyhogy ez a fehérorosz telepités provokáció e lengyeleknek, és kis baltiaknak-akik igy már két oldalról is fenyegetve vannak putyin által.
ómió
Válaszként csak nem babazsúrra számítottak az efftársak!?
ómió
@m73: A bárcáskurva anyádat emlegesd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.