„Sanna Marin a pártelnökségről is lemond, miután harmadikként futott be a hétvégi finn választásokon. Valahogy így néz ki, amikor egy igazi európai demokrata vállalja a felelősséget a választási vereségért. Nem azt mondja, hogy »a haza nem lehet ellenzékben«, nem megbélyegzi az ellenfelét – egyszerűen vállalja a felelősséget a kudarcért, példát mutva ezzel az ország polgárainak. Marin kormánya az elmúlt években jelentős előrelépéseket ért el az oktatási rendszer átalakítása és a digitális oktatás területén. Számos intézkedést hozott a szegénység és a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése érdekében, beleértve a minimálbér emelését és a szociális segélyek bővítését. Úgy kormányzott, ahogy az egy 21. századi európai miniszterelnökhöz méltó – reméljük, egyszer viszont fogjuk még látni vezető szerepben!”

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Valamit posztolt a Momentum bukott elnöke, de nem értjük. Nem is érthetitek, mert olyan sötétek és aljasok vagytok, amilyet még nem hordott a föld a hátán. Csak rá kell nézni a követőitekre.
Alfa
@durbincs: @Shikari: @durbincs: kecskebaszók ti ezt úgysem értitek...nagyon magas a szektásoknak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.