Magyar és ukrán kétnyelvű óriásplakátok jelentek meg Ungvár városában, amelyek párhuzamba állítják Magyarország 1956-os orosz megszállását és Ukrajna invázióját – vette észre a Csehszlovák Kém nevű Facebook oldal kedden.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Cccccccccccccc- hülyébbnél hülyébbeket szólnak a trollok, csak nem vagytok idegesek fiúkák? Bárki csinálta is, SZÉP!!!
Ruszkik haza!!!
Slava Ukraini, H(g)erojam Slava!- Dicsőség Ukrajnának! Dicsőség a Hősöknek!
kereső
@KisTehen: Elmész te már a jó büdös 3,14 csába. Gondolkozz már te marha! 1867 - Deák Ferenc, mond ez neked valamit? És, ha már itt tartunk- akkor talán arra is emlékezhetnél a magyar történelemből, hogy volt 1918-as őszirózsás forradalom- amely kimondta a Habsburg ház trónfosztását. 1956-ot kinek a nyakába kivánod varrni?
kereső
@KisTehen: Ha nem értenéd mire is utaltam: 1848-49-ben osztrák magyar monarchia volt. Az osztrák uralkodó , a császár egyben megkoronázott magyar király volt. Tehát a magyar király kérte meg az orosz cárt, hogy segitsen leberni a szabadságharcot- és a magyar király végeztette ki az aradi 13-akat, és Batthyány Lajos, az első magyar felelős kormány miniszterelnökét. Múúúúúúúúúúúúúú

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.