Jack Teixeira motivációi egyelőre ismeretlenek, de a kémekkel, és hazaárulókkal nem bánnak kesztyűs kézzel az Egyesült Államokban. A Pentagon Leak botrányt nagyon meg fogja bánni. Az évtized egyik legdurvább amerikai katonai botrányát robbantotta ki Jack Teixeira, a Nemzeti Gárda informatikusa. A férfi minősített, bizalmas és titkos dokumentumokat lopott el, fényképezett le és közülük jó néhányat nyilvánosságra hozott. Az ügyet csak Pentagon Leak néven emlegetik, de egyenlőre azt sem lehet tudni, hogy pontosan milyen anyagokhoz fért hozzá és azokkal mit csinált. A motivációi egyelőre ismeretlenek, egyes teóriák szerint csak egy szerencsétlen incel balfék, aki tinédzser gamereknek akart felvágni. Más pletykák szerint buzgón hangoztatta, hogy az Egyesült Államok rossz irányba halad, így lehet, hogy politikai megfontolások vezették. Mindenesetre a hazájának (?) és annak szövetségeseinek óriási károkat okozott.

Forrás: techworld.hu
Feltöltő: peter-tw
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...egy mintadmokráciában pokol ???...vagy csak hazudják a világ szemébe hogy demokratikusok...
csak úgy....
inkább küldenék büntetésböl magyarországra közmunkás fidesz trollnak, megtanulná mi a magyarok istene, ha napi 15-16 órában + hétvégén is melóznia kellene,hogy fussa zabkására !
Clavigo
@Shikari: Mi tudjuk azt,,hogy mekkora hülye vagy.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:33
Ha ennyire szar minden akkor ki kell lépni a natoból,az euból,miért nem ezt harsogott te orbán faszát szopó korcs.Itt is csak csúsztatsz kis cumibajbok.Nincs hozzá bátorságod,nincs vér a pucádban egyértelmüen leírni a dolgokat.A troll eligazításon elmondhatnád egyenesen ott meghallgatnának.
Talán ott is csak egy bólogató marha vagy,vélemény meg nuku.Itt fosod a hülye dumádat ,ha kell ha nem.Látszik neked otthon is kuss van aztán itt éled ki magad te kis senki.Az asszony biztos a szádra űl a nagy seggével ha sokat pofázol,ezért vergődsz.Pojáca.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.