Ha meg is találják őket, akkor sem biztos, hogy sikeres lehet a kockázatos akció.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Csak az nem teljesen világos, hogy mi a rossebet kerestek ott túristák. Lopni akartak tán?

Amikor több százezer felvételből digitalizált részletes modell áll rendelkezésre amit robotok készítettek.

www.bbc.com/news/science-environment-65602182
Istenakinincsen
Ezeknek már annyi...Összeroppant az a szar kapszula abban a mélységben.
Peller Anikó
@Istenakinincsen: Ez a hírek szerint egy zaporozsec jellegű tojáshéj lehetett, számalan bizonytalansággal, kisebb nagyobb hibákkal és hatalmas merészséggel. Néhány orosz merész túrista amikor meglátta a "tengeralattjárót" elmenekült a túrázástól. Aki már megjárta ezzel az eszközzel a tengerfeneket, annak egy életre elment a kedve ettől a hülyeségtől.

De ezek szerint a mostani utasoknak nem volt ilyesmire ideje. Úgy jártak mint a krumplibogaraim.
Istenakinincsen
@Peller Anikó: Lehetett látni előre a végét...és úgy is lett pedig nem akartam megírni.
Peller Anikó
@Istenakinincsen: Az US Navy talált egy hangnyomot az összeköttetés megszakadásánal időpontjában, tehát valóban az lehetett, kb 3000 méteren berobbant a kabin. Utána már nem féltek.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/az-amerikai-haditenger%C3%A9szet-r%C3%B6gz%C3%ADthette-a-titan-%C3%B6sszeoml%C3%A1s%C3%A1nak-hangj%C3%A1t/ar-AA1cUVnx
Yoda69
@Peller Anikó: Turistakat azert visz, mert ebbol van/volt bevetele a cegnek. 250.000 dollar/utas. Ugyanezt csinalja a Virgin Galactic is, ak az urbe visznek turistakat. Az angol milliardos aki most meghalt, tavaly az urbe turazott mar millioert.
Yoda69
@Peller Anikó: Az a fura, hogy ez mar 3.utja volt ennek a kapszullanak, es az elso ketton nem volt baj. Valami csak tortenhetett, valamilyen robbanasrol is beszelnek a hirek. Meg kell varni a reszletes vizsgalatot. Ezeket a cuccokat legalabb 2x-esen tulmeretezik, szerintem 8000 meteres melyseget is kibirna. Nem hiszem hogy csak ugy magatol osszeroppant volna. Akkor tuti a ceg igazgatoja le se ment volna :)
Istenakinincsen
@Yoda69: ma, 11:18 A cég gazdája egy idióta...nem érdekelte őt a fizika egyszerű törvénye. Ugyanolyan önfejű barom mint a hegymászó aki oxigén és segítők nélkül lesz öngyilkos. Mint utólag kiderült 1300 méter mélységig merülhetett volna "biztonságosan". Azt sem értem hogy miért utasokkal kell tesztelni egy ilyen távirányítható koporsót.
Yoda69
@Istenakinincsen: Az biztos nekem, ha fizetnek se szállok be abba a merülő dobozba.
Istenakinincsen
@Peller Anikó: ma, 10:44 Ez van ha a hülyéknek túl sok pénzük van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.