Oroszország hétfőn hivatalosan kilépett a fekete-tengeri gabonaegyezményből. A megállapodást eredetileg 2022 júliusában írták alá az ENSZ és Törökország közvetítésével, és a Moszkva és Kijev közötti konfliktus alatt az ukrán gabona biztonságos szállításáról rendelkezett a fekete-tengeri folyosókon keresztül. Moszkva azzal indokolta a megállapodás lezárását, hogy a nyugatiak nem teljesített ígéreteiket, hogy feloldják az orosz élelmiszerek és műtrágya exportjára vonatkozó szankciókat. A Bloomberg keddi jelentése Dmitro Szkornyakovot, az ukrán HarvEast Holding vezérigazgatóját idézte, aki szerint “Ukrajna számára most az a fő feladat, hogy megszerezze Törökország támogatását” a fekete-tengeri kikötőkből történő gabonaszállítások folytatásához. Szkornyakov szerint Ankara bevethetné a török haditengerészetet, hogy megvédje az ukrán kikötőkbe be- és kihajózó teherhajókat. Egy az ügyet ismerő tisztviselő azonban később azt mondta a Bloombergnek, hogy a katonai kíséret biztosítása...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Érthető.
A török basának az inflációjuk mellett nem futja üzemanyagra.
( Májusban Törökországban 39,6 százalékos átlagos áremelkedést mértek éves alapon, ami épphogy meghaladta a piac 39,2 százalékos becslését és elmaradt az áprilisi 43,7 százaléktól. Maginfláció 46% )
Hasítanak azok is nagyon Siker Siker és Sikeresen mint a várbeli desznyó trágyadombja a HUN-ja.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.