Állandó kellemetlenségek és fájdalmak gyötörnek, ami pszichológiai terhet ró rám. Ha nem jutok megfelelő orvosi ellátáshoz, nem akarom ezt folytatni” – nyilatkozta a Daily Mailnek a transznő, aki a 2021-ben liberalizált kanadai eutanáziatörvény adta lehetőségeket szeretné kihasználni. „Nagy veszélyt jelent a fiatalokra az őt is megvezető transzlobbi” Cardinal, aki az albertai St Paul közelében, egy rezervátumban él, a héten tette közzé a kérelemről készült orvosi feljegyzéseit az interneten, hogy felhívja a figyelmet „a radikális nemi ideológiára”. A lapnak kijelentette azt is, hogy már megbánta, hogy átműttette magát,

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@durbincs: Ti illiberális buzi fidkányok ilyen cikkekkel keltek, feküsztök? Kérd meg apádat nézzen már a szoknyád alá, mit lát most éppen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.