Ha felüti a fejét egy betegség, akkor sokan megijednek, de nem is feltétlen a betegség súlyossága miatt, hanem inkább azért, mert előre rettegnek, hogy mikor is jutnak majd megfelelő egészségügyi ellátáshoz. Az állami egészségügyi ellátás színvonalára sokan panaszkodnak, ami elsősorban nem az orvosok szakértelmére irányul, hanem arra, hogy szinte lehetetlen egyik-másik szakrendelésre időpontot szerezni. A betegségek

Forrás: wnx.hu
Feltöltő: pdjarni
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Takács úr ha nem azon agyalna, hogy mihez kell hogy hasonlítson az egészségügy, hanem azon szorgoskodna, hogy minden beteg számára az azonnali igénybevétel lehetőségét biztosítsa, akkor sokkal előbb járnánk!Úgy látszik, hogy sem az belügyminiszternek, aki az egészségügyet is felügyeli és irányítja, sem az államtitkárnak nem feladata, hogy az egészségügyi törvényben előírt orvos igénybevételt akkor biztosítsa a beteg számára amikor az igényli, mikor a betegség felüti a fejét!E helyett öntisztító sütőkhöz hasonlítgatja az államtitkár úr, aki orvos doktor, az egészségügy helyzetét.Ha lehet Takács uram először az ellátó rendszer akadályok és feltételek nélküli igénybevételét szíveskedjen biztosítani, akkor a beteg nem fordul magán orvoshoz, nem gondolkodik azon hogy mi a fenéért fizette évtizedek hosszú évekig a biztosítási díjat, vagy az egészségügyi hozzájárulást?Erre válaszoljon valami értelmeset az államtitkár úr!
Nessy
Pár éve viccnek szántam, de egyre kevésbé nem az: " egészségügyi nyugdíjból nem telik magán orvosra!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.