Ki ne érezte volna még, ha a gyereke beteg, hogy azonnali segítség kell? Ilyenkor úgy érezzük, jöjjön az orvos minél hamarabb és lehetőleg házhoz, ja, és a pénz nem számít! Mivel a magyar egészségügy olyan, amilyen, ilyenkor magánszolgáltatóhoz fordulunk. Ne háborogjunk, ha a kiérkező orvos, miután tette a kötelességét, számlát állít ki!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
A Nemzethy Nagy Gázt hívta volna kazánbeállításra egymilliárd alatt nem úszta volna meg. Ideje lenne betökélnie a Nagy Gáz minél többet visz neki annál többe kerül. Nem csak ez MINDEN. Ha van 24 órás orvosi ügyelet TB-re akkor ez nincs. De nincs mert van a Nagy Gáz meg a szomszédja bandája. FizeSS mindent ötször 75 százalékos aggyal. Hajrá !!!
balos
Ezt nem értem!Ha kihívok 1 vizszerelőt akkor fizetek,MAGÁN ORVOST akkor természetes,hogy fizetni kell!Aki ezt nem képes felfogni az bizony egy szinten van a lopos maffiával!Mert azok sem munkával keresnek milliárdókat!Az ilyen debilek miatt!
Nessy
Hogy is mondta bölcs vezetőnk? Nincs ingyen ebéd! De magán orvosért mindig is fizetni kellett! Sőt, a nem magánért sem ártott néha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.