Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szokásos csütörtöki Kormányinfót tart Mit, miért tesz a kormány? címmel. Bár a kormányinfó konkrét témái előre nem ismertek, főként gazdasági ügyek kerülhetnek a fókuszba: infláció, zsugorodó gazdaság, béremelés, valamint az iskolakezdés.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Véletlenül az nem lesz téma hogy a nyugdíjasoknak mikor fizeti ki a kormány a tavalyi tartozását , a nyugdíjak 1,5%-os korrekcióját, mert a tavalyi nyugdíjak 1,5%-al maradtak el a tavalyi inflációtól?Az emberek elszegényedése már olyan mértékű, hogy ma az egyik vidéki piacon az árusok egy igen nagy része nem nyitott ki, noha korábbi időben mindig csütörtökön is nyitva voltak, mert azt mondta ez egyik árus, hogy annyira visszaesett a hétközi kereslet, olyan kevés vevő, hogy nem éri meg kinyitni az üzletet , a standot!Úgy látszik hogy a piaci kofák ,árusok érzékenyebbek a gazdaság gyenge teljesítményére, a kevés fizetésre és nyugdíjra mint a kormány amely csak azt hajtogatja, hogy majd novemberben korrigálnak, ha egyáltalán szükségesnek látják! Ezek az állami vezetők képesek azt mondani hogy már az infláció annyira visszaesett hogy nincs szükség a nyugdíjak korrekciójára.Olyanok ezek a vezetők mint a magyar hírközlők akik tegnap azt mondták hogy Prigozsin gépét lelőtték , ma meg csak azt írják hogy lezuhant a gép, mintha valami műszaki hiba okozta volna a gép megsemmisülését!A hazudozó versenyben biztos első helyen lennénk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.