Olvassatok fel Ti is egy "veszélyes" könyvből, álljunk ki a kirekesztés, a megbélyegzés ellen. Meseország mindenkié! – írja közösségi oldalán Cseh Katalin. A bejegyzésben Cseh megemlítette az OlvassSzabadon oldalt, ahol az LMBTQ+ emberekért állnak ki – szintén felolvasással. A gyakran botrányos és ízléstelen fotókat megosztogató Steiner Kristófról és Lakatos Márkról is került fel videó. Olvassatok fel Ti is egy "veszélyes" könyvből, álljunk ki a kirekesztés, a megbélyegzés ellen. Meseország mindenkié! – írja közösségi oldalán Cseh Katalin. A bejegyzésben Cseh megemlítette az OlvassSzabadon oldalt, ahol az LMBTQ+ emberekért állnak ki – szintén felolvasással. A gyakran botrányos és ízléstelen fotókat megosztogató Steiner Kristófról és Lakatos Márkról is került fel videó.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Javasolom fóliázzák le, de nem is tiltsák be a Benedek Elek által összegyújtött "Magyar Népmesék" könyvsorozatot, az Ezeregy éjszaka meséit, A hófehérkét, és főleg a La Fontane meséket. Ennyi korlátolt hülyét, ami ebben az országban van...
nemkati
@kereső: Hű, hát az Ezeregyéjszaka meséiben aztán vannak érdekes dolgok, na attól borzad csak el igazán a halfarok meg a társai!
csak úgy....
@Őrnagy: te idióta,miket olvasgatsz te a szabadidödben? :) - 0rbánnak töletek repes a szíve,hiszen ti az önkéntes idiótái vagytok csak ti nem veszitek észre! :)
koszpeko
@durbincs: Már megint a paptetü és a faszpajtások.
Nem is kell keresni lmbtq kőrt annak akit érdekel.
Itt van paptetü, nyikhajdi, marha, szőrnagy, macska és a többi narancsos köcsög.
Már csak ereszcsatorn józsit kell meghívni a bulitokra.
csak úgy....
@koszpeko: durbincsra kár a szóért, ö egy mesterséges unintelligencia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.