Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke bejelentette, hogy szubvencióellenes vizsgálatot indít a kínai elektromos járműgyártók ellen. A döntés

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Megérteném ezt a nagy akkugyár nagyhatalmi tervet, ha magyar lenne az üzlet és magyar emberek melóznának benne jó pénzért és akkor lehetne magyar iparnak nevezni, de ez igy nem, a külföldi multi dolgoztatja majd a migránsokat. Papiron jól fog kinézni a GDP, majd büszkén lehet mutogatni, hogy mennyire szárnyal a magyar ipar. De normális gondolkodó ember tudja,hogy ez igy egy nagy rakás szar. Már megint Brüsszel lesz az akadálya, hogy növekedjen a has. Felháboríró! Itt azt nézi, ha lezuttyan a hokedlire, feldönti-e a vele a poharat? Orsós tényleg azt hiszi hogy tényezővé tud válni egy ekkora üzletben azzal, hogy földet ad pár harmadrangú kinai gyár alá?!
uploads.disquscdn.com/images/e3019f715e3d054ee65ce568d640d3eda2a75268a9089529689d9172f9f33916.png?w=800&h=677
Orbán azt reméli, ha kibasszák az EU-ból és itt vannak a német autógyárak + akksi gyártók , akkor talán nem b@sznak ki vele annyira. Ennyi. A saját 3,14csáját próbálja védeni. Ez nekünk nettó veszteséges üzlet.Orbán eddig mindig azzal szapulta az EU-t, hogy lassúak, bürokratikusak, nem alkalmazkodnak a politikai, gazdasági körülémenyekhez. Hát most megkapta! Gondolom már olyan szerződéseket, beruházásokat indítottak el, hogy rövid időn belül nem a világ legnagyobb akku gyártója leszünk, hanem a világ második legnagyobb pancser országa. Orbán éppúgy beszopja a kinaiakat mint Putyint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.