A Magyar Nemzet arról ír, hogy az utóbbi napokban komolyan megnőtt a migrációs nyomás a déli határzárnál. Hozzáteszik, a Kormány.hu felvételein is látható, hogya késekkel, csúzlikkal, gázspary-vel...a létrákkal, csapszegvágókkal, hegesztőtrafókkal felszerelt illegális bevándorlók a határkerítés különböző pontjain egyszerre, a hatóságok figyelmét is megosztva kísérlik meg az átkelést.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@durbincs: Te is létrán jöttél, buta balfasz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: nem vagyok én majom mint te! :) nekem 10 éves korom óta érvényes német papírjaim vannak ,de a magyarokat is megtartottam ,fingom nincs ,hogy minek..
csak úgy....
@KisTehen: te mint fidesz náci, jobb ha kussolsz!
boci, te hány nyelven nyalsz? :)
csak úgy....
@KisTehen: rád is rádférne egy agymütét, egy magyar racka kan lehetne a donor! - nejedet plasztikáztattad 10 ebédért? (10X virsli mustárral? ) és elégedett vagy az eredménnyel?
"a libsi, hány nyelvnek számít? " tudják a fideszben,hogy te nem csak az ö seggüket..?
SÍva
Esetleg "figyelem elterelésként" elengedni egy sorozatot a fejük fölött? Amíg a hatóságok csak kísérgetik és megsimogatják a fejüket, hogy ejnye-bejnye nem szabad nem lesz változás! Aki meg meghívta őket ejrópába viselje gondjukat!
csak úgy....
@KisTehen: te magadat kevered te keveredett! :) b+
boci, fordulj sürgösen egy elmeszakértöhöz,ennek nem lesz jó vége!
Nanya
@csak úgy...: NO.NO,NO !
Ennek a szaros seggű baromnak nem elmeszakértő kell ,hanem állatorvos,aki megállapítja a kerge marha kórt.
No ekkor jön a java. Tagló a szeme közé- oszt jónapot. Mehet --> konténer--> feldolgozó üzem. Végtermék : Állati eredetű hulladék,------------> irány az égető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.