Vlagyimir Putyin egy susogós melegítő nadrágban látható egy '90-es években készült videón, melyet finnországi utazásán rögzítettek. Putyin már itt sem örült, ha videózzák, így ahol tudott, hátat fordított a kamerának. 

Kínos külsővel kapták videóra Putyint, susogós melegítőben, ápolatlan hajjal ment horgászni – videó

Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatást tesz a Gazprom orosz állami gázipari monopólium amuri feldolgozó üzemében, Szvobodnij városa közelében 2023. szeptember 13-án. MTI/AP/Pool/Kreml/Artyom Geodakjan

Trikóban, kék Adidas melegítőszettben, ápolatlan, hosszú hajjal látható néhány, a 90-es évekből előkerült kézikamerás felvételen Vlagyimir Putyin, jelenlegi orosz elnök – írta meg a 444 a The Guardian cikke alapján.

A finn YLE műsorszolgáltató névtelen forrásból szerezte meg a korábban még soha nem látott amatőr felvételeket. Egy május elsejei ünnepen forgatták, nem sokkal azután, hogy Putyin – aki ekkor körülbelül 40 éves volt, és KGB-tiszt – Anatolij Szobcsak, Szentpétervár akkori polgármesterének tanácsadója lett.

A felvételek az oroszokkal üzletelő Thomesto cég vállalati vendéglátóhelyén készültek Torsö szigetén, Helsinkitől mintegy 100 kilométerre. A politikusok családjukkal közösen utaztak Finnországba, feltehetőleg kikapcsolódni. 

A videón Putyin és Szobcsak asztaliteniszeznek a polgármester testőrei ellen. A felvételen egyszer Putyin elmosolyodik és többször megvakarja a nyakát.

A pingpong meccs után, és az ünnepi vacsora közben sem azt a megszokott, macsó Putyint látni, akit az utóbbi években megismerhettünk.

A társaság később horgászni megy. Putyin láthatóan tisztában van vele, hogy filmeznek, így hátat is fordít a kamerának. Visszatérve a horgászatról, a felvételen Putyin akkori felesége, Ljudmila kibelezi a fogást, egy csukát. Két lányuk, Maria és Katerina is felbukkan a videón. A felvételen az is látható, ahogy Putyin dartsban is kipróbálja magát.

Putyin 1990-ben tért vissza Leningrádba – ma Szentpétervárra –, miután öt évet töltött a KGB hírszerző tisztjeként a kelet-németországi Drezdában. Csatlakozott Sobchak csapatához, és a külkapcsolatokkal foglalkozó bizottság vezetője lett.

A videót a The Guradian oldalán nézheti meg.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Érdekel ez valakit,mert engem nem!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
lusta
Ezek hülyék.
1. Ezer évvel ezelőtti eseményekkel akarnak szenzációt.
2. Pecázni mégis ki jár öltönyben és nyakkendőben?
jáger laszló
Szenzáció!!
Vlagyimir fasza gyerek, tegnap sem halt +!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.