Vlagyimir Putyin egy susogós melegítő nadrágban látható egy '90-es években készült videón, melyet finnországi utazásán rögzítettek. Putyin már itt sem örült, ha videózzák, így ahol tudott, hátat fordított a kamerának. 

Kínos külsővel kapták videóra Putyint, susogós melegítőben, ápolatlan hajjal ment horgászni – videó

Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatást tesz a Gazprom orosz állami gázipari monopólium amuri feldolgozó üzemében, Szvobodnij városa közelében 2023. szeptember 13-án. MTI/AP/Pool/Kreml/Artyom Geodakjan

Trikóban, kék Adidas melegítőszettben, ápolatlan, hosszú hajjal látható néhány, a 90-es évekből előkerült kézikamerás felvételen Vlagyimir Putyin, jelenlegi orosz elnök – írta meg a 444 a The Guardian cikke alapján.

A finn YLE műsorszolgáltató névtelen forrásból szerezte meg a korábban még soha nem látott amatőr felvételeket. Egy május elsejei ünnepen forgatták, nem sokkal azután, hogy Putyin – aki ekkor körülbelül 40 éves volt, és KGB-tiszt – Anatolij Szobcsak, Szentpétervár akkori polgármesterének tanácsadója lett.

A felvételek az oroszokkal üzletelő Thomesto cég vállalati vendéglátóhelyén készültek Torsö szigetén, Helsinkitől mintegy 100 kilométerre. A politikusok családjukkal közösen utaztak Finnországba, feltehetőleg kikapcsolódni. 

A videón Putyin és Szobcsak asztaliteniszeznek a polgármester testőrei ellen. A felvételen egyszer Putyin elmosolyodik és többször megvakarja a nyakát.

A pingpong meccs után, és az ünnepi vacsora közben sem azt a megszokott, macsó Putyint látni, akit az utóbbi években megismerhettünk.

A társaság később horgászni megy. Putyin láthatóan tisztában van vele, hogy filmeznek, így hátat is fordít a kamerának. Visszatérve a horgászatról, a felvételen Putyin akkori felesége, Ljudmila kibelezi a fogást, egy csukát. Két lányuk, Maria és Katerina is felbukkan a videón. A felvételen az is látható, ahogy Putyin dartsban is kipróbálja magát.

Putyin 1990-ben tért vissza Leningrádba – ma Szentpétervárra –, miután öt évet töltött a KGB hírszerző tisztjeként a kelet-németországi Drezdában. Csatlakozott Sobchak csapatához, és a külkapcsolatokkal foglalkozó bizottság vezetője lett.

A videót a The Guradian oldalán nézheti meg.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őrnagy
Hatalmas szenzáció. Kiderült, hogy 33 évvel ezelőtt Putyin szabadidő öltözékben ment horgászni! Megdöbbentő felfedezés. És ezzel a szenzációval 33 évet vártak, hogy nyilvánosságra hozzák!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
Ha ma ez a szenzáció, akkor felmerül a kérdés, hogy mi is van azzal a korábbi hírrel, hogy Putyin naponta háromszor meghal és egyébként is 15 halálos betegséggel kezelik? Már mindből kigyógyult volna?
Shikari
@Őrnagy: Sőt az ukik Moszkvát ostromolják. Olvastuk partra szálltak a Krimbe. Igaz éjjel és huszan, de ne keressünk csomót a kákán! :-)))))))
Őrnagy
@Shikari: Most ez a sláger helyette:

"Beváltak a nyugati fegyverek: pokoli támadás éri az orosz sereget
Az Ukrán Fegyveres Erők offenzívájában kulcsszerepet játszik a tüzérség, az ukrán sereg pedig nem fél kihasználni a nyugati rendszerek hatótávolságában és a nyugati irányított lövedékek pontosságában, valamint a hírszerzés hatékonyságában rejlő előnyt."

A valóságban ez úgy néz ki, hogy egyik nap 5 m-t haladnak előre, másnap meg 7 m-t hátra, csak közben meghal 2-300 ukrán katona (na erről meg mélyen hallgatnak).
Pegero
Óriási szenzáció!!! Ki hitte volna?!
Shikari
@Őrnagy: Az oroszok rugalmas védelemre rendezkedtek be. Visszavonulnak, ha nő a nyomás, aztán a tüzérséggel felmorzsolják az ékeket. Olyanok, mint 41-ben. Nehezen tanulnak, de aztán a tudásuk már halálos! Igaz, tudtommal ennek a védekezésnek Mainstein volt a mestere.
jáger laszló
Szenzáció!!
Vlagyimir fasza gyerek, tegnap sem halt +!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok