Elvágott torkú tanár Franciaországban, agyonlőtt svéd turisták Belgiumban, tovább nő a pánik Nyugat-Európában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Bástya Béla Elvtárs: De beteszik, mert orbán beengedi, beengedte őket.
kereső
@Bástya Béla Elvtárs: Ja, mert már itt vannak. Mint 2015-ben, itt szervezkedtek Európa ellen.
kereső
A tanár torkát elvágó terrorista csecsen származású . Ők azok, akik Ukrajnában is gyilkolnak, fosztogatnak, és erőszakolnak nőket, gyermekeket- akik putyin emlőin nevelkedtek.
Aki Én
@Bástya Béla Elvtárs: ...kit, kit? A migránsokat. Titokban. Meg ellenőrizetlenül kötvénnyel...
Nézz utána.
A helyzet az, hogy ide eddig csak orbán engedett idegeneket.
Bástya Béla Elvtárs
@kereső: Mindkettő hiteles forrás??? Mint a MAGYAR NARANCS, ugye?
Aki Én
@Bástya Béla Elvtárs: ...na, ezért érthetetlen, hogy miért hozza ide őket orbán.
kereső
@Bástya Béla Elvtárs: Nektek csak is és kizárólag bayer zsolt, a megafon és a szebb napokat látott MN a hiteles forrás.
Na, majd ha kedvem lesz, előkeresem a belga rendőrség közleményét, amely felderitette a 2015-ös bpesti tartózkodást-és értesitette róla a magyar terrorelháritást. Addig is legyen neked, a te hited szerint.
Ja, ezt az értesitést követte a feltöltős telefonok kötelező regisztrációja, amely a mai napig tart- adategyeztetéssel.
simmering73
@kereső: Ilyen gyökerekkel kár szóba állni. A csillagot lehazudják az égről.
vacsi
Kár volt beengedni őket! Késő bánat...
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Ha, jól rémlik, akkor nem a "libsik" hivták meg a Parlament diszpáholyába a phaaron nevezetú, "üzletembert", akit nem mellesleg az FBI körözött- mert pénzzel támogatta bin laden terroristáit, és egyéb csoportokat-olyanokat, mint a hamasz is. Netán orbán viktornak hivják az illetőt, aki kebelbéli jó barátjává is fogadta a körözött "üzletembert"???!! Libsizz csak tovább barom...
kereső
A francia kormány 198 szélsőséges iszlamistát toloncolt ki azonnali hatállyal az országból, és egyedüliként Európában mindenfajta megmozdulást , tiltakozást, gyülekezést megtiltott még október 8.-án, amely a palesztinokkal/hamasszal rokonszervező lett volna. A párizsi megmozduláson(október 12) részvevők börtönre, és súlyosabb esetben kitoloncolásra számithatnak.
kereső
@KisTehen: Menj 3,14csába te barom, nem a hamaszt támogatta, hanem a szerencsétlen palesztin embereket akarta támogatni- kár, hogy a soik-sok milliárd euro nem azokhoz jutott el, akiknek szánták, mert a gázai övezetben lévő palesztin államot megszállta a hamasz, és meglopták saját népüket. Én ezt igy értékelem, barom- egy szinten van ezekkel orbán, aki szinte "kereszteshadjáratot" folytat Európa, a demokrácia ellen- az ellopott eu-s pénzeken. Szép mondhatom, és te ezeknek a scheggét nyalod, meg a tömeggyilkos terrorista putyinét. menj legelni...
kereső
@KisTehen: 13:57 "Met beengednétek őket"- ha jól rémlik nem a libsik voltak akik szabadon engedtek 1300 embercsempészt, hogy Magyarországon keresztül szállitsák a "nbengedetteket", nem a libsik adtak schengeni útlevelet orosz kémeknek, arab "letelepedni" vágyó bűnözőknek- jól meg is gazdagodott belőle a maffia, és amagyar goebbels-, nem a libsik adták Bpest belvárosát az araboknak. Nem a libsik "üzletelnek" a korrupt katarral. Na szünj meg már barom...mindazt feltételes módban próbáljátok rákenni a "libsikre" amit ti magatok megtesztek.
Bástya Béla Elvtárs
@Aki Én: Itt nincs gyikolászás! Magyarország biztonságos! New Yorki zsidó srác is azt mondta Budapesten inkább érezte magát biztonságban, mint bárhol máshol a világon!!! Ez hatalmas érték...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.