Arra hivatkoznak, hogy a Mikulás hagyományosan olyan fejfedőt visel, amelyen jól látható keresztény jelkép található.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem állítom, hogy teljes mértékben ismerném az LMBTQ propagandát, de tessenmármondani, mégis, hol van ebben LMBTQ propaganda? Hol található a propagandájukban, hogy a Mikulás keresztet viselne vagy az a kereszt a híveknek tiltott jelkép!
Az, hogy van hülye osztrák, aki ilyen baromságok miatt nem engedi be a Mikit az általa vezetett intézménybe, az még nem azt jelenti, hogy a másik hülye ezt kinevezze propagandának!
Persze, egy kis origos nyalás is van a háttérben!
namihami
@Néro2: 14.51: Háááát, ez---számomra---már szinte csak egy apró nyalintás, a szokásos clíringekhez képest!
Néro2
@namihami: Sok 'apró' nyalintás végül is egy seg lik tisztára takarítását eredményezi.
Kis lépés az Ó-rigónak nagy öröm a segg gazdának
nemkati
Az eredeti cikkekben (Wauwatosa/Wisconsin/, és Salzburg) szó nincs LMBTQ propagandáról, csak a keresztény jelképről). A salzburgi polgármester elcsodálkozott az indoláson (a gyerekek félnek a piros Mikulástól). Az origonak is úgy beakadt ez az LMBTQ dolog, hogy már mindenütt LMBTQ propagandát lát, és a látomásait a kormány hűséges szolgájaként terjeszti is ahol csak tudja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.