Egyelőre senki nem tudja megjósolni, mi várható a jövő heti uniós csúcson.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Van aki visszaemlékszik, és van aki nem is akar, hogy annakidején amikor a rendszervéltás után Ukrajna kezdte megcsapolni az orosz gázvezetéket ami némi leállításokat és cirkuszt váltott ki, mindenki a ma hősnek kikiáltott ukrajnát nevezte a legnagyobb gazembernek, , csalónak, tolvajnak. aki a lehetőségei által fékezi az unióba érkező gáz stabilitását...és mit ad isten...jön a kupec gyuribá és a hozzá hasonló ingyenélő csaló lókötők és lehetőséget látnak benne...pártolni kell ukrajnát a lopásba, be kell szállni a gázbizniszbe hogy amit addig ukrajna csinált az övék legyen, ezért bevásárolták magukat ingyen egy hozzuk hasonló lókötő által az ukrán gazdaságba, de mivel másnak is van szeme és érzékelte a kapzsiságukat ezért háborút robbantottak ki...mert a kapzsi tudjuk kik amúgy is kiválasztottak, akiket nem szoktak felelősségre vonni...hát ez a rövid történet...
simmering73
"...valószínűleg nem Orbán és az ő pehelysúlyú bandája fogja ezt a kérdést eldönteni, mindenki más fejére taposva. A magyar birodalmi állampárt, az ő választottai és senki által meg nem választott bürokratái egyre inkább akkora szerepet töltenek be az Európai Unióban, mint itthon az ellenzéki pártok: semmilyet. Beleértve a 12 senki földjén kóválygó EP-képviselőt, akik semmilyen szóra érdemes, kisebb vagy nagyobb befolyással bíró pártcsaládhoz nem tartoznak, legfeljebb a jó fizetésért és a nem sok sikerrel kecsegtető szabotálásért tengődnek a bűnös, hanyatló városban. Bomlasztani, rágalmazni és hangoskodni, a gazdájuk kollaboráns politikáját képviselve és nem azért, hogy elősegítsék a közös munkát. Mindezt úgy, hogy a magát az EU-val szemben meghatározó, Brüsszel ellen verbálisan szabadságharcoló főnökük jellemzően mindent megszavaz és jóváhagy, amit eléje tesznek, miközben azt kiabálja, hogy nekik ne füttyögjön az az Ursula, akit nem mellesleg emberként szavaztak meg az Európai Bizottság élére."
kolozsvaros.com/2023/12/04/marpedig-ezt-az-undorito-hazardirozast-is-szankcionalni-fogjak/
balos
@durbincs: nedves-kecske lehetnél,ha a szájerrel legelnél az ereszen!Bár inkább a muszka faszán lógsz!Remélem nem szédülsz a szagától?Is!
kereső
"Másfél éve még azt hazudta mondta Volodimir Zelenszkijnek, hogy „mielőbb le kell bontani a bürokratikus akadályokat Ukrajna tényleges uniós csatlakozása előtt”, most már hallani se akar róla, azt állítja, hogy kész megakasztani a procedúrát. Csak éppen azt nem mondta még, hogy magasról tesz ő a kárpátaljai magyarok érdekeire, ha a szavazatokat a Brüsszellel és Kijevvel szembeni izmozás, keménykedés, hőbörgés hozza. És Emmanuel Macron erre mit csinál? Meghívja Párizsba, és állítólag majd győzködi, ő pedig megint fontosnak érezheti magát, megint mutogathatja a petyhüdt izmait a szektának és megint vicsoroghatnak az idomított bohárdeákdánieljei, hogy a hazaáruló diplomás kommunisták jól benézték ezt az elszigetelődést, hát nem nyilvánvaló, hogy Európa nagyhatalmai a lábai előtt hevernek?"

kolozsvaros.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.