A város pénzügyi helyzetéről sokat beszéltünk a műsorban, ez a béka segge alatt van – összegez a főváros első embere. Tarlós István 214,2 milliárd forintos megtakarítással adta át a főváros vezetését 2019-ben. A főváros adóbevételei azóta jelentősen nőttek. 2021-ben 20, tavaly 30 milliárd forinttal, idén pedig 76,4 milliárd forinttal több az iparűzési adóból származó bevétele Budapestnek, a korábban tervezetthez képest. Ebben a kontextusban érdemes a főpolgármester szavait hallgatni. Később Karácsony Gergely a mikroadományos ügyről is beszélt: kiderült, hogy nem tud mit mondani, és furcsának találja, hogy a kollégáinál házkutatásokat tartanak.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@vacsi: Hazudsz.
Se a fővárost se Zuglót. Meg orbanek 100 milliárdos elvonásai ellenére se!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@durbincs: Szopofantom neked itt nem osztottak. Huzz vissza sikari farkara.
Cherry
@durbincs: Te retek román cigány ki vagy te??? menj és uszits a jó édes hazádban te megtürt kis szemét,,, messze vagy te Budapesttöl proli moslék !!!
telegdilaci
@vacsi: Csak azt felejtette el a Tarlós Úr a Főpolgármestert lejárató propaganda hazugságban,hogy amikor Ő volt a Főpolgármester nem volt az Eu-ban a legnagyobb infláció Magyarországon és az elvonások sem voltak ekkorák,ha olyan nagy többlettel adta át a Főváros kasszáját miért nem újittatta fel a Lánchidat Karácsony annak ellenére felújíttatta hogy azt a 6-millárd oda ígért támogatást máig nem kapták meg a kormánytól,egyébként Orbán Viktor meg az egész Országot vitte csődbe hatalmas az Államháztartási hiány Úgyhogy talán előbb illene mindenkinek előbb a saját háza táján sepregetnie!
Cherry
@durbincs: Nagy szarban leszel retkes kis bocskoros ezt a cikket továbbitom, Karácsony Irodájába, meglátod a következményét jobb ha takarodsz az oldalról te szemét román retek !! az IP cimed már ismert, akkor is nagy fiú leszel,majd moslék ??
NKF
Szó se róla! Fletó valamivel külülönb faszfejet támogathatot volna!
rücsü41
@durbincs: ..és anyádnak mennyi az IQ-ja?Na ne viccelj már, ahogy te itt nyilatkozgatsz, méricskéled a hozzászólókat , nem ütöd meg az általános iskolai szintet, mert , mindet lehet mondani csak azt nem magyarul tudsz írni, mert aki nem tud olvasni , az írni sem tudhat helyesen.Miért itt gyakorolod a magyar nyelvet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.