Az Economist cikkében rámutat: elárasztják a fejlett világot a kínai autók, mire a Nyugat lezárná piacát, pedig inkább örülnie kellene, hogy olcsó és környezetbarát járműveket kap ... a cél a széndioxid kibocsátás csökkentése ... Az elemzés szerint Kína megkétszerezheti világpiaci részesedését ... Hangsúlyozzák: a hatalmas előnyökhöz képest minimálisak a veszélyek, az olcsó és zöld autók jól jönnek Nyugaton és az elektromos járművek gyártása ugyan átalakulásokkal jár az ágazatban, de ennek nincs köze Kínához.

Forrás: economist.com
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...fejlett világ...azta szénporos kurva anyjukat a bigottjaiknak...azok nevezik önmagukat fejletteknek akik felrobbantják a saját gázellátásuk lehetőségét és még örvendeznek rajta ?...akik a saját tagországaik nyakán háborút támogatnak hogy egy másik ország gazdag rétegének ne vesszen kárba a befektetett pénze egy gazdasági hatalmi terjeszkedésben?...aki pénzel tömi a keleti bevándorlást de a saját tagtársaitól megvonja a nekik járó fejlesztési pénzt ?
Csizmás Kond
...ésmégvalami...amikor kínában papirpénzel fizettek európában még kékre festve mászkáltak a fákon ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.