Lénárd András Romániában több mint 60 kilométerrel lépte túl a sebességhatárt. Magyar diplomata-útlevelére hivatkozva akarta megúszni a gyorshajtás miatt kiszabott büntetést Romániában Lénárd András, a Csíki Sör tulajdonosa. Bukaresti rendszámú Bentleyjével 162 kilométer per órás sebességgel repesztett. A gyorshajtás miatt Lénárd 3300 lejes (körülbelül 250 ezer forintos) büntetés jár, és jogosítványt is bevonják 90 napra. Lénárd ügyvédjével fellebbezett, ebben pedig arra hivatkozik: ő magyar állampolgár, aki diplomata-útlevéllel is rendelkezik, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megbízottja.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Le kéne már ellenőrizni hány embernek adott Kakadu diplomata útlevelet és kiknek.
Megáll az ember esze.
Azért azon (is) megakadt a szemem, hogy milyen szar a forint!!! 3300 lej = kb. 250 ezer ft.
Sakk Matt
...és még a söre is túlárazott lóhúgy!

Ez a nagyon magyar felült a nemzethy vasútra, mint anno a Kárpátia a nemzeti lakodalmas stílussal. Mert van egy réteg, ami benyalja ezt :(
Emlékszik még valaki a Magyar Gárda alapító Usztics Mátyás mozgalmára - amiből a cége profitált -, a Magor termékekre? Meg a "csak 599-cel végződő vonalkódos terméket vegyél" kampányra?
Ezek mind a primitív, másutt magukat érvényesíteni nem képes tehetségtelen mélymagyaroknak szólnak!
Pusztai
Nemrég vette el egy magyar celebkurva ezt a román élősködőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.