A mindössze 15 éves fiú képtelen volt elviselni a támadásokat, amiket az iskolában kellett átélnie. Végül tavaly novemberben vetett véget az életének. Szülei csak most, hónapokkal később olvashatták utolsó szavait. Roman tízoldalas dokumentumot írt, mindössze pár nappal az öngyilkossága előtt. Ebben többek közt megadta minden jelszavát, PIN-kódját a szüleinek, hogy hozzáérjenek a gépéhez, a közösségi oldalaihoz. Többeknek személyesen üzent, míg másoktól csoportosan köszönt el. Kétségtelen, hogy az egyik legdöbbenetesebb sor, amit a fiú leírt, az iskola igazgatójának szólt, neki ugyanis a következőket címezte: "most már ünnepelhet, nem megyek többé iskolába. " Leközölték, amit Roman a zaklatóinak, az őt halálba kergető két lánynak üzent: Igazából nem tudom, hogy mit tettem ellenetek. Szerintem ti magatok se tudjátok, ha jobban belegondoltok, mégis mi rosszat tettem, ami miatt már vagy 5 éve úgy viselkedtek velem, mint valami hulladékkal. A fiatalt még utolsó pillanatokban sem hagyták...

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakk Matt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Elképesztő, hogy gyerekek is képesek a legaljasabb állatokká válni :(
namihami
Felvidéki, parchovany-i diák?
Nem szeretnék közönyösnek tűnni, de nekünk ehhez mi közünk? Miért olyan fontos hír ez?
Vajon a hazai öngyilkosokról mikor jelentet meg a média oldalakat?
Sakk Matt
@namihami: Ez határoktól független jelenség.
Sámannus
@namihami: Nem fölösleges nyugodjál meg ez mindenki számára tanulságos . A gyermeki túlkapások kegyetlenek, ezt megfelelő figyelemmel korrígálható. Erről van szó, nem megyünk le ezzel a térképről mert ez mindig időszerű kérdés.
namihami
@Sámannus: @Sakk Matt: Ez igaz, de akkor miért nem a hazai jelenséggel foglalkoznak! Sajnos, ez valóban világjelenség, ezért van honi eset is! Nem kell/kéne ezt egy másországbeli példával illusztrálni!
Sakk Matt
@namihami: Egyrészt elég közel van, másrészt pedig ez igen durva eset a többi között is. Még hergelték-biztatták az utolsó pillanatokban is :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.