Az örmény miniszterelnök szerint országa nem hagyatkozhat tovább Oroszországra mint legfőbb védelmi és katonai partnerére, ezért érdemes átgondolniuk, hogy milyen biztonsági kapcsolatokat lehetne kialakítani például az Egyesült Államokkal.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát nem is értem!Amikor olyan sok jót kaptak az orosz "testvéreiktől"!Még ember számba is vették őket,mikor harcolni kellett a megszállóikért!Ahogy Sztálingrádnál a fegyvertelenül ráhajtották őket a német zárótűzre és aki nem akart azt lelőtték és ráadásul még fegyvert sem kaptak!
RonaGyuri
Arra az esetre, ha mégsem Trumply nyerne,

vagy ha kiderülne, hogy a Putyinnal való liezonja csak süket duma

úgyis mint a türk-tanács oszlopos tagja a kolostoréknál érdeklődéssel olvashatták Az örmény miniszterelnök, Nikol Pasinján örmény kormányfő a The Daily Telegraph című brit napilapban megjelent interjúja szerint: „országa nem hagyatkozhat tovább Oroszországra mint legfőbb védelmi és katonai partnerére, ezért érdemes átgondolniuk, hogy milyen biztonsági kapcsolatokat lehetne kialakítani például az Egyesült Államokkal.”.
Külön érdeke s abbéli fejtegetése, hogy: felvetette, hogy érdemes-e egyáltalán fenntartaniuk a tagságukat az Oroszország vezette, posztszovjet államokat tömörítő Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetében.
Azt azonban leszögezte, hogy Örményországnak nem áll szándékában fontolóra venni a NATO-tagságot.
S Orbán a ODKB –éjét??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.