Az Európai Unióban több hónapja tartanak a gazdatüntetések, szervezői pedig Brüsszel egyre szigorúbb környezetvédelmi követelményei mellett Ukrajnát is célba vették. Franciaországban például a csirkehús került terítékre, amelynek keleti behozatala állítólag a hazai termelőket károsítja, miközben oligarchák zsebeit tömi tele – írta a Politico.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
Emmanuel Macron francia elnök keményen kritizálta a vállalat alapítóját, Jurij Koszjukot, az ország egyik leggazdagabb emberét, aki a Porosenko-kormánynak is tagja volt. Az elnök szerint Koszjuk oligarcha, az MHP pedig az európai gazdák kárára gazdagítja őt.

Az oligarchák és vállalataik támogatásával nagyobb károkat okozunk Ukrajnának, mint ha magára hagynánk a háborúban. Ilyen embereknek nem adhatunk pénzt, mert rajtuk kívül mindenki veszít ezen

– figyelmeztetett Macron a hónap elején Brüsszelben tartott EU-csúcstalálkozót követő sajtótájékoztatón, a kontinensszerte zajló gazdatüntetések árnyékában.
KisTehen
az ukrán oligarchák már a spájzban vannak
csak úgy....
@KisTehen: inkább azok mint a ruszkik és a kínaiak! fraciázz boci, az impotenseknek mint te az való! :)
KisTehen
@csak úgy...: hülye libsi kettős mérce ... dugd fel magadnak őket :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.