Három hónappal lebukása előtt úgy alapított egy NGO-t, hogy az egyik társalapító ellen már akkor nyomozás folyt Belgium egyik legnagyobb korrupciós ügyében, és erről a szabályok ellenére nem tájékoztatta az Európai Parlamentet.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
sebaj ... az a fő, hogy továbbra is szavazhat rólunk ...mintha mi sem történt volna
KisTehen
@csak úgy...: kifejezetten unalmas balfasz vagy

Eva Kaili visszatért: Strasbourgban már szavazott is
propeller.hu/nagyvilag/3939968-eva-kaili-visszatert-strasbourgban-mar-szavazott-is
csak úgy....
@KisTehen: te kretén fifi! elektromos lábbilincs van a csajon, azzal mehet csak nem olyan messze mint az 0rbán pedó focitrénerje! :)
Qqberci
Akkor most beszéljünk a Nemzeth Gázszerelőjének mesés meggazdagodásáról!...
KisTehen
@csak úgy...: ennyivel intézed el, hogy megint lebuktál hazudozás miatt?

HAHAHA
Clavigo
@Maccska: Köszönjük Emese... ! Pihenjél.
csak úgy....
@KisTehen: @Csizmás Kond: @Maccska: 0rbán leg idiótább állatkái! :) akik bevesznek neki mindent ,míg éhen nem döglenek !
KisTehen
@csak úgy...: azt kaptad feladatul, hogy ezt ismételgesd?
simmering73
@KisTehen: @Maccska: Ti a magyarországi mocsárral foglalkozzatok köcsögények, mert nyakatokig ér a korrupciós szar. Azt majd ők megoldják.
csak úgy....
@simmering73: azt a föladatot kapták,hogy tereljék el a magyarok figyelmét bizonyos dolgokról ,de ezek még ahhoz is idióták, nem is csoda ha pétschán rúgják öket ...
KisTehen
@simmering73: az ep szavazáson lacsapolunk titeket
Péter2
Legalább ott nyomoztak Belgiumba a korrupció ügyben , aminek büntetőjogi következményei lesznek , hogy az uniónak nem jelezték , abból bünti lesz , ellenben Magyarország fulladozik a pedofideszes korrupciós fostól , napi szinten éri miatta az országot anyagi kár , nem véletlen , hogy az aberrált fidesz a legkorruptabb legkártékonyabb rákos sejt az unióban mert itt az aberrált fideszes bűncselekmények felderítése kivétel nélkül ,nyomozási szakaszban elakadnak ! Milyen érdekes .
KisTehen
@Péter2: ja ... de nem az európai ügyészség, amihez csatlakozni akartok ... hanem a brüsszeli ügyészség és titkosszolgálat
csak úgy....
@KisTehen: baszod,de lebuktak! az 0rbán pereputtyot ti mikor buktatjátok le? 30 év múlva mint a románok a tolvaj,genya csaucseszkut?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.