A háború nem meggyengítette, hanem megerősítette Putyin hatalmát. Az ellenzék lényegében megszűnt, tombol a szuverenitásvédelem, a Kreml a nyugatos identitást is el akarja venni az oroszoktól. Indoktrináció, rendszerszintű választási csalások, több politikai elítélt, mint a Szovjetunióban: interjú Sz. Bíró Zoltánnal.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ugye, hogy rokon ez a két hülye nép?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ugye, hogy rokon ez a két hülye nép?
Peller Anikó
@simmering73: A társadalom szemetje választja meg őket, nem a nép.
RonaGyuri
Egy meglehetősen releváns válasz

sokan teszik fel a kérdést, s csapnak bele ádáz találgatásokba

Mi fűzi Orbánt Putyinhoz? – kérdésről van szó. Azt kell mondjam sokat elmagyaráz, de legalább is ad némi támpontot erről a Trump-al való találkozója is.
Azonban a 444.hu „Putyin alatt már elnyomóbb a rendszer, mint Brezsnyev alatt volt, de így is 80 százalékkal fogják újraválasztani” cikke igencsak reális képet vázol fel. Elsőre talán valamiféle „Lányomnak szólok, de a menyem is értse” tűnik, de az Sz. Bíró Zoltán történésszel, Oroszország-kutatóval készült interjú egy olyan Putyint ír le, akinek a „munkássága” meghatott könnyeket csal a kolostor-disznónk csipás-kancsal szemeibe! =))
Pusztai
@simmering73: Ismerős a geczivel ez a mondás?

De legalább Putyin alatt halok éhen, irtódik ki a családom!!
RonaGyuri
@Peller Anikó: nincs ellentmondás; az aktív többség ilyen!!! =))
Pusztai
@Peller Anikó: a társadalom zöme 90%-ban aszerint választ ami a POLELIT által médiákokból átjön nekik!
Amit hallanak-látnak!!
Ha ott ostoba debil idióták akarják a fidesz aljadék mocskát leleplezni, de csak a szart sikerül símogatniuk, mert képtelene egy ütős közérthető mondatra, akkor nem a társadalom, hanem az őt mozgató POLELIT a hibás!!
És ha sikerül 1x akkor jön a momentum vagy azariah féle megmondó hogy ez így csúnya!
Fidesz ellen nem működik ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel!
Vagy pláne kussolj és tűrj!!
Géza
Putyin és az oroszok eddig sikeresen védekeztek az életellenes, agresszív, beteg nyugati ideológiáktól. Nem kell az erőszakos gyilkosok multikulturális mocska nekik, sem az összes beteg, aberrált eszme amiben most a Nyugat lubickol. Igazán az oroszok csak a szabadok.
kereső
@Géza: 07?52 Hű, ez ollan szép, mintha az ötvenes évek rákosi propagandájából - már csak a "cólában fetrengés" hiányzik.
Zelenszkij meg az USA "láncos kutyája"- és már meg is érkeztünk.
Menőmanó
@Maccska: Mért hazudsz ilyen látványosan pedofidkány?
Géza
@kereső: Te csak élvezd a gender, lmbtqstb terrort, a migráns simogatást, a vélemények durva betiltását, a nyugati fasizmus tombolását. A nemzetek szétverését, a durva cenzúrát és a háborúba rohanást. Éljetek benne boldogan. Nyugaton a szabadság nyoma sincs meg, csak a legaljasabb agresszív mocsok maradt.
csak úgy....
@Géza: shikari , sírógörcsöt kapnál ha tudnád,hogy mekkora idióta vagy, de hál istennek nem tudod! :)
Géza
@csak úgy...: Persze, németországi bérkommentelő, te igen hiteles vagy, mert a Kommunista kiáltvánnyal van az ágyad lába kitámasztva. Hahahahahahaha
Menőmanó
@Géza: Te mintapéldánya vagy annak az embertípusnak, amelyik genetikusan alattvaló.

A szabadságharcot vérbefojtó Ferenc Jóskát, a Trianon elfogadásával hatalomra kerülő Horthyt, és az esztelen gazdaságpolitikával, kíméletlen megszorításokkal a népről hét bőrt lenyúzó, demokráciát eltaposó Orbán Viktort is rajongva tudjátok szeretni.
Meg azért is, mert ő most mindenkinél hangosabban tud sírni Trianon miatt, pedig a 90-es években a fidesz még kivonult a parlamentből a megemlékezés alatt.
Igazi birkamentalitás amit ti műveltek szerencsétlen balfaszok.
csak úgy....
@Géza: ócska és elmeroggyant a szöveged, te butuska shikari tibike a soknevü senki! :)
Horizont
@Géza: te szentséges atyaúristen, hogy a büdös picsába tudsz egy ilyen baromságot leírni.
7:52, 8:35
Te normális vagy tényleg?? Jártál egyáltalán Nyugaton? Jártál Oroszországban?
Tájékozódni szoktál?? lehetsz fideszes vagy mihazánkos is, de pont ilyen barmokkal van tele mind a két szavazótábor. ha így gondolkoznék és ezt le is írnám hát saját magam ásnám el magamat 10 méter mélyre a földbe, neked is csak ezt tudom ajánlani. Vagy költözz el az oroszokhoz. Tisztább lenne a levegő is itthon, pláne ha sokan követnének.
Aki Én
@Géza: 8:35 te elolvastad a cikket? Tisztában vagy az orosz viszonyokkal?
Hogy lehetsz ennyire buta?
csak úgy....
a különbség brezsnyev és putyin között csak annyi, hogy azt sosem tudtuk meg,hogyha brezsnyev likvidáltatott valakit! a gyilkolás egy ruszki és fasiszta népszokás,hogy rohadjanak meg...
csak úgy....
@Horizont: @Aki Én: mit vártok a buta shikaritól?
Horizont
@csak úgy...: Biztos, hogy ő az?? Más lett a stílusa.
Hülyeségeket ír, sőt baromságokat de máshogy.
kereső
@Géza: 08:36 Na, ez vagy te, a "mimagyarok" mintapéldánya. Tudás semmi- csak a süketelés, a bekapcsolt bullsit generátor. Ezt tanultad a bohár istállóban? Hát, géza fiam ez kevés- és még annál is kevesebb.Persze nálatok az a "sikk", hogy minél butább, tanulatlanabb valaki, az annál menőbb.
Géza
@kereső: Ismét hivatkozok arra, hogy a liberálisok az övéktől eltérő vélemény esetén személyeskedve támadnak.
Nem érdekel, hogy neked nem tetszik, de én nem minősítgetlek. Mikor tanulsz meg viselkedni?
Erre válaszolj csak!
kereső
@Géza: A "véleményef", csak szófosás- már ha megengeded, mert semmiféle tényt, indokot nem tudsz felhozni érvként. Igy aztán ne is sértődj meg, ha butának és istóllóbeli tanult propagandistának tartalak. Majd, ha amit irsz tényekkel, érvekkel támasztod alá, akkor majd nem "személyeskedek". Na, csá...itt te nem rugsz labdába géza fiú.
Yoda69
@Géza: Azt nem ertem, mi a faszert nem koltozol Oroszországba? Ott nem kene rettegned a liberalis terrortol, meg az LMBTQ-tol.
Ott siman elmondhatod a velemenyed, de azert a haboru szot ki ne ejtsd a pofadon, mert azert gulag jar.
Géza
@Aki Én: Azt hiszem a barátaiddal személyeskedj és butázd le őket, mikor fogalmad nincs a valódi helyzetről.
Géza
@csak úgy...: Köszönöm a harmincöt lájkot!
Géza
@Menőmanó: Téged, mint liberális díszpéldányt nem minősítgetlek, mert minden normális látja, hol a hiba az acsarkodásodban.
Géza
@Yoda69: Én azt nem értem, ha nem élsz magyarokkal és nem is kedveled őket, minek szólsz bele a dolgaikba? Egy idegen vagy, aki ezen a lapon uszít a magyarok és a normális ők ellen.
Géza
@kereső: Annyira jó példát mutat az arra, hogy semmivel sem vitázott, csak tahóskodva acsarkodsz! Leírtam a véleményem, ha nem tudod értelmezni, fordulj szakemberhez.
kereső
@Géza: No,akkor tegyük félre a személyeskedést és válaszolj: mi az a "gender"-és mi az a" gender förtelem", amelyben én fetrengek, ahelyett, hogy halálra rémülnék tőle? Válaszolj- azután folytatjuk az LMBTQ-val.
Géza
@kereső: A természet törvényeit szerint csak férfi és nő létezik, nincs más nem. Ezt tagadni förtelem. Az lmbtqstb pedig egy marginális kisebbség akiknek a nyilvános vonaglása undort vált ki az egészségesekből.
kereső
@Géza: Mi a gender??? még mindig ez a kérdésem.
Géza
@kereső: Társadalmi nemnek fordítják, ami nem létezik.
csak úgy....
@Géza: "Annyira jó példát mutat" a nyakatekert,buta "retorikád",hogy te vagy a gézába bújt süsü shikari ! :)
kereső
@Géza: Légy szives fejtsd ezt ki. Mi az ami nem létezik, és aha nem létezik- akkor miért nem.
Géza
@kereső: Mert nincs társadalmi nem, és férfi nem lehet nő, vagy fordítva.
csak úgy....
@Géza: az "acsarkodás" piszokúl rólad árúlkodik tibim! :) ez volt shikari ként is a kedvenc szavad!
kereső
@Géza: Légy szives magyarázd meg nekem, hogy miért keversz egy biológiai törvényszerúséget egy másik tudománnyal? Mi a különbség a gender, a biológiai nem között?
Géza
@csak úgy...: Acsarkodás, fröcsögés, gyűlölet hörgés, kaffogás, uszító hazudozás, vicsorgás, válogass! Gazdádnak melyik tetszik?
Géza
@kereső: Az elmebetegek Napóleonnak képzelték magukat, mégsem nevezték ezt tudománynak, hanem gyógyították. Semmi nem keveredik itt. Két nem van és ennyi.
csak úgy....
@Géza: a gazdád tudja,hogy megint nevetváltoztattál ,te acsarkodó pötsch?! :)
hány néven nyúlod itt le a fideszt, te hitvány troll?
Géza
@csak úgy...: Német (?) gazdád mit szól hozzá, hogy ennyire egyszerű vagy?
csak úgy....
@Géza: tibim ez a napóleonos hasonlatod isteni lett , kiköpött gyögyós shikaris! :)
Méhes
@csak úgy...: a kommentjeiből mi rá ismerünk
kereső
@Géza: Két biogiai nem van! Ok. És mi az " apa férfi" szerepe a társadalomban- a gyermek nemzésén túlmenően? És ki az"anya nő" aszerepe a társadalomban a gyermek nemzésén túl? Milyen biológiai meghatározottság alapján nevel gyermeket a két biológiai nem? Mi szerepük a gyermek felnevelésében, és abban, hogy hasznos tagjai lesznek-e a társadalomnak? Ti tulajdonképpen magát a "társadalmat" is tagadjátok egy- azonositjátok a biológiai nemmel??
csak úgy....
@Géza: kénytelen vagyok leereszkedni a szintedre, még így gazdátlanúl is! :)
Géza
@kereső: A nemek behatárolják a lehetőségeket és megváltoztathatatlanok.
Géza
@csak úgy...: Gazdáddal beszélgess német(?) bérkommentelő!
kereső
@Géza: Ez nem válasz semmire sem. A középkorban még elmegy ez a válasz, de 21. századot irunk és az IA korát- na válaszolj- és indokolj.
csak úgy....
@Géza: mivel nincs gazdám, ezért kénytelen vagyok veled,kuka gyerekkel beszélgetni! :)
érted tibim?
Géza
@kereső: Kb ötezer éve az ember változatlan formában létezik. Azóta társadalomban is él és hiba akarod ezt ki forgatni, alapjait tekintve változatlan. Attól, hogy egy férfit őznek tekintesz, attól még nem az. Ez áltudományos társadalom romboló okoskodás!
csak úgy....
@Géza: "A nemek behatárolják a lehetőségeket " :) ma csak úgy csillogsz- villogsz...
Géza
@csak úgy...: Gazdáddal beszélgess és ott pitizz!
csak úgy....
@Géza: "Kb ötezer éve az ember változatlan formában létezik" - tibim, te még le se másztál á fáról? :) te buta köbaltás shikari...
csak úgy....
@Géza: mivel nincs gazdám, ezért kénytelen vagyok veled,kuka gyerekkel beszélgetni! :)
kereső
@Géza: Ez ismét csak sületlen beszéd- és nem válasz a konkrétan feltett kérdéseimre. Ha, nem akarod, hogy +"személyeskedjek" veled- akkor válaszolj a kérdéseimre és indokolj a 21. századnak megfelelően. Egyébnként mi a véleményed arról, hogy az emberi "társdadalom" az első néhány száz évét "patriarchális" társadalomban élte? Na,,,,,,,,,,,
kereső
@kereső: Bocsi, kimarad a NEM - azaz nem patriarchális, hanem matriarchális társadalomban élte...
csak úgy....
@Géza: na mi van, eldugultál gyogyi tibi? izgatottan várjuk a további hajmeresztö okosságaidat!
csak úgy....
" A moszkvai bíróság csütörtökön 10 nap elzárásra ítélte a 22 Oleg Taraszovot, mert a „Szlava Ukraini!” (Dicsőség Ukrajnának!) nevet adta a wifihálózatának. Az egyetemistát „szélsőséges jelképek bemutatásával” vádolták. A Dicsőség Ukrajnának! jelszó pedig szerepel a „fasiszta szervezetek és eszközeik” nemrég létrehozott nyilvántartásában. Taraszov routerét bűnjelként lefoglalták." mocskos ruszkik!
csak úgy....
@Horizont: 90:29 100 % ,hogy ö a mi tibink! :)
Horizont
@csak úgy...: hát az enyém tuti nem :DDDDDD
Péter2
Láttam az előző orosz választást egyik választó körzetbe , olyan helyen volt a szavazóhelyiség berendezve , hogy több biztonsági kamera üzemelt a terembe , ennek a felvétele került ki , a szavazóhelyiség zárása után , marokszám szórták bele az urnába a putyinista pribékek a szavazólapokat , amik már előre ki volt töltve , itt abban hibáztak , hogy elkerülte a figyelmüket a biztonsági kamerák . Ez a választás pont annyira hiteles , amennyire szavahihetőek az oroszok !
Géza
@csak úgy...: Gazdád drukkolok neked bérkommentelő! Hahahahaha
Géza
@kereső: Semmiféle társadalmi rend sem írhatja felül a biológiai alapvetéseket. Amit tudománynak nevezel e tárgyban, csak áltudományos társadalom bomlasztás!
Társadalmi nem nincs. Ennyi. Innentől miről beszélünk?
kereső
@Géza: Na, megvillogtattad ismét "intellektuális fölényedet"- ha nincs "társadalmi nem", akkor társadalom sincsen- nincsenek társadalmat alkotó elemei- csak biológiai ösztön lények vannak. Ezek szerint vannak csakis és kizárólag férfiak- bilógiai nem meghatározottsággal olyan poziciók a "nem társadalomban", amelyek csak általuk érhetők el -és tölthetők be. A nők bilológiai meghatározottsága szerinti "nem társadalmi pozició", meg kizárólag a gyermek nemzése-és szülése, mert biológiai nemük által meghatározottak szerint másra alkalmatlanok.
Volt már ilyen alapvetés a történelemben- nácizmusnak hivták.
Úgy vagy hülye, ahogy megszülettél.
kereső
@Géza: Még csak annyit, ha a fentiekből nem túnt volna ki számotokra- a "gender" nem meghatározottságot jelöl, hanem a társadalom kutatás egyik ágát jelölik vele- általában szociológusok, és politológusok múvelik. És egyébként egyáltalán nem "liberális" találmány.
Horizont
@Géza: Végigolvastlak benneteket itt is. Te hozod az átlag (alatti) fidesz szavazót. Van egy téma amihez halványlila fingod sincs, nem is érted, nem is tudod, de miután a vezéred a kormány propagandáján keresztül ezt nyomatja, neked ez szentírás. Gondolkozni, utánanézni minek ugyan, felesleges luxus a hordóhasú megmondta az a tuti hiszen ő az "egyélőisten" (szerepben tombol) . Úgy tudlak sajnálni benneteket. Ez iszonyat lehet, hogy a szádba és az agyadba rágnak dolgokat és hiszed is. Ti csak arra kelletek neki, hogy hatalomban tartsátok.
Géza
@Horizont: Kettőnk közül nem én vagyok az, aki nincs tisztában dolgokkal.
Géza
@kereső: Nem érdekes, hogy milyen élettől elrugaszkodott ostobaság okkal foglalkoznak egyesek. Ez káros, így semmilyen formában nem ismerhető el.
kereső
@Géza: Ne ragozd már tovább azt a primitiv tudatlanságot, butaságot, amelyet nem átallasz még itt is terjeszteni.
Géza
@kereső: Nekem és ezzel nem vagyok egyedül, a te erőltetett álokoskodásod a primitív.
kereső
@Géza: Milyen álokoskodásom? Tudományos tényeket nevezel álokoskoskodásnak? Ja, a Föld mmeg lapos- és négy elefánt tartja a hátán. Nagyon a sor végén álltál, amikor az Isten az észt osztotta az emberiségnek.
Géza
@kereső: Ez a szómági a tudomány peremén sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.