Az ATV-ben a rossz amerikai kapcsolatokról, Trump világmegváltásáról, az ukrajnai háborúról, Paks II.-ről és magángépes utazásairól is kérdezték a külügyminisztert. A Donald Trumppal barátkozó Orbán Viktort szinte lediktátorozó Joe Biden amerikai elnök szavaiból akkora botrányt csinált a magyar kormány kedden, hogy még David Pressman nagykövetet is behívatták a Külgazdasági és Külügyminisztériumba. Szijjártó Péter miniszter erről is beszélt kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Szerinte Pressman megerősítette, hogy a Biden által elmondottak hivatalos álláspontnak tekintendők. Szijjártó elmondta, Orbán sosem említett olyasmit, hogy le akarja építeni a demokráciát.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Hát ez az . Nem kergettek és mégis. Nem nézel vissza honnan jöttél. Két kézzel szórod a közpénzt.
www.youtube.com/watch?v=Q-CYVXV7Ppw
Egyenes beszédben tegnap. Köpedelem volt. Egyre jobban kiteszi magát szélsőjobbra.
RonaGyuri
utólag mégis???
Lehet felesleges felemlítenem,

lévén Orbán, Szijjártó és a hívek úgy sem értik

Szijjártó Péter miniszter kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában parádézott. Nem is kicsit megcsillogtatta alapvető bornírtsága mellett az elképesztő pofálanságát is.
Nem sokkal azt követpen, hogy arról zagyvált: „Orbán sosem említett olyasmit, hogy le akarja építeni a demokráciát.”, arról delirált, hogy: „mi a saját gondolatainkért tudunk felelősséget vállalni”!! =))
kereső
@RonaGyuri: Szijjártó, orbán és a "felelősség"? Igy együtt?
kereső
„Orbán sosem említett olyasmit, hogy le akarja építeni a demokráciát."- nem is mondta, csak megtette- inditva az Alkotmány megpuccsolásával.Ki látott már olyat egy "jogállamban", hogy egy 4/5-ös rendelkezést el lehet törölni, egy parlamenti 2/3-al? Hm...? És akkor még óbégattok is, hogy itt jogállam, meg demokrácia van- holott az "illiberalizmus" , már ezt önmagában kizárja- csak ismerni kell hozzá a szó jelentését. Mekkora egy genya ez a úrifiú ficsúr!
Menőmanó
"Péterke, a szójáték, amit keresel, az a menetrendszerinti járat, egyben a kurva anyád."
444-ről loptam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.