A német sajtó egyre többet cikkez a brutális támadásokról az iskolákban. A rendőrségi statisztikák azt mutatják, hogy az erőszakos esetek száma az utóbbi időben jelentősen megnövekedett. Egy felmérés szerint több ezer erőszakos esetet jelentettek az állami bűnüldözési hivataloknak és az oktatási minisztériumoknak – írta a Bild. A legnagyobb német lap cikkéből kiderült, hogy Észak-Rajna-Vesztfáliában körülbelül 5400 erőszakos bűncselekmény történt csak 2022-ben.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@KisTehen: Pistike mi szeretnél lenni, ha nagy leszel? – Elbocsátott köztársasági elnök havi ötmillával, szolgálati kocsival, kúriával, komornyikkal.
twitter.com/janos_hary/status/1765988406742417723/photo/1
Eladott Ország
„Tulajdonképpen az egész NER arról szól, hogy az összes komplexusos, szorongó idiótának két dolgot finanszíroz a magyar lakosság: az egyik a korlátok nélküli luxus élet, legyen az bentley, szőlőbirtok, kastély vagy szállodalánc. A másik, hogy mindegyik gyökér összes "gyerekkori álmát" is megvalósítjuk, legyen az filmrendezés, énekesi karrier, meg modellkarrier, meg "üzletember" karrier, meg külföldi luxus élet, meg minden túrót. Rendkívül nagyvonalú, önzetlen és gáláns nép a magyar, ha tehetségtelen segnyaló tolvajokat kell finanszírozni.”
KisTehen
@Dollárért Eladott Ország: nem inkább magyar péter?

14 évig lopott, most meg ellenzéki messiás
csak úgy....
@KisTehen: aztán a magyar iskola örök mi a fa..ak kellenek,te hülyegyerek,hogy ismét a németekért aggódsz?

@KisTehen: "14 évig lopott, most meg ellenzéki messiás" - ezzel azt akarod mondani,hogy a fideszesek lopnak? -fölösleges,hiszen azt mindenki tudja csak te szoktál tiltakozni ellene!
- ha magyar lopott volna, akkor nem ciciznének vele és nem uszítanák rá a volt julisát is,hogy végre fogást találjanak rajta!
Eladott Ország
@KisTehen: @Rubelért eladott illiberális szardarab: ma, 10:58 ☻ A román tolvajcigányod és kiscsaládja már az egész országot a nevére iratta oligacháival, most kezdi el a nyugat cégeket ( lásd Spar) ,de abba beletörik a bicskája a kleptokratikus pszichopata idiótának.
Eladott Ország
"Nem fogadják el a magyar diákok szakképzésben szerzett érettségijét a holland és dán egyetemek" Csak így tovább a Lenini és kínai úton, bírkák egyesüljetek...
eduline.hu/felsooktatas/20240304_gimnaziumi_erettsegi_kulfoldi_tovabbtanulas_Hollandia_Dania

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.