ÉRDEMES EZEK FÉNYÉBEN ÉRTELMEZNI ORBÁN DUMÁJÁT!!! =)) Nem annyira sötétek a kilátások a júniusi európai parlamenti választások előtt, derül ki a Külkapcsolatok Európai Tanácsa (ECFR) által készített legújabb felmérésből, amelyet idehaza a Népszava közöl elsőként. 

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Amikor a dagadt disznó kiskakas akar lenni,

legalább is azt hiszi, pedig csak a történelem-szemétdombján röfög

Miközben nem csak ő maga, de szinte a teljes propagandája ezerrel beszállt az amcsi választásokba (Szánthó Miklós az egyik legnézettebb amerikai csatorna műsorában Donald Trump világmegváltó voltáról lelkendezett) A Fidesz pártalapítványa, a Polgári Magyarországért Alapítvány díjátadóján mondott beszédet szerdán Orbán Viktor miniszterelnök
Ahol kiemelten hangsúlyozta, hogy: „rég nem volt ilyen jó alkalom arra, hogy a nemzeti konzervatív, szuverenista és keresztény alapokon álló erők meghatározóvá váljanak az Európai Unióban” és az EU jelenlegi vezetését „El fogjuk őket küldeni oda, ahova valók, a történelem szemétdombjára”!! =))
Ami keményen hangzik, bár meg kell jegyezzem azt azért hozzáfűzte, hogy „ahogy a kommunistákat is elzavartuk”!!! =))
Pusztai
Hány éve kergeti vágyálmait a gecziláda??

Fellegit bukása után 100 millió USD-vel - mi pénzünk,- küldte ki Kaliforniába lobbizni a fidesz érdekeiért.
Ezmijafaszhanembeavatkozás???

USÁnak nincs egy jó kis szuverenitásvédelmi kócerájuk?
Hülyék ezek??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.