Ígéri, a tervezett ügyészségi meghallgatása után minden információt nyilvánosságra hoz. A kormány már fél évvel az ügyészségi gyanúsítás előtt tudott

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
@sokanvagyunk: otthon felejtette a memory stickjét
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nem kedvelem, de legyen igaza...bár ezek akkor sem mondanának le,ha bizonyítanád hogy anyagyilkosok...legfeljebb hoznának rá egy törvényt..
kereső
Nagy, szavak MP. Lássuk már a "tetteket"- mert ez eddig csak olyan "rogáni".
Pálinkás Pál
@kereső: ez is csak egy puhapöcs..ha nekem lenne ilyen bizonyítékom, már rég a neten, az eredeti meg egy külföldi ügyvédi iroda trezorjában..akkor már nem lehet eltüntetni...
Dr. Proktor
Ezzel a kijelentéssel két baj van!
Egyik az, hogy mindezt a fidesz, a kormány, a NER tudja, másik pedig az, hogy a híveik pedig nem is akarják tudni...
A vakhit a mozgatórugó, az egyik azt hiszi hogy mindent megtehet, a másik azt hiszi hogy mindent megengedhet!
KisTehen
30 éve nem látott égés lesz ebből a kamuzásból péter
sokanvagyunk
Tegnap felhőtlen, szép időnk volt. Ezért nem sikerült a "felhőben" lévő dokumentumait prezentálni azonnal.
csak úgy....
magyar igazát és a fidesz félelmét mi sem bizonyítj jobban mint, hogy a több mint 3 hete "betegeskedö" gulyás gergö még mindíg nem került elö! :)

@kereső: @Pálinkás Pál: magyar nem az a típus aki fejjel rohan a falnak, oszt nagyot koppan és elhalgat!
KisTehen
@sokanvagyunk: otthon felejtette a memory stickjét
KisTehen
@csak úgy...: látod ebben igazad van ... magyar inkább gyurcsány-féle ... aki folyamatosan kamuzik
KisTehen
@csak úgy...: és meg van hozzá az arcbőr vastagsága is
sokanvagyunk
@KisTehen: (9:51) ...azt mondod, kissé stikkes? :D
csak úgy....
@KisTehen: = hyperaktív unalmas elmebeteg! :)
Pálinkás Pál
@csak úgy...: mivel semmit nem hozott nyilvánosságra, így lett könnyen elhallgattatható...csak a szava van, bizonyíték semmi, jelen állásban..
csak úgy....
@Pálinkás Pál: te így gondolod én meg nem...
kereső
@csak úgy...: 09:51 Itt 14 éve botrányok sorozata lát napvilágot , és a kormány még mindig a helyén van" csapai harcban állnak"- és csak a botor hiheti azt, hogy tömeg támogatás nélkül itt bármi is változik- főleg úgy nem, ha kissé "x@ros" maga a kalapács nyele is, amely most a falat ütögeti. Mert ütögeti, nem vitás- nagy-nagy vehemenciával- miközben üt más felé is- tovább osztja, az amúgy is megosztott ellenzéket. Érdekes volt Hadházy Ákos posztja a tegnapi napon. A "magányos harcos" együttmúködésről beszél, és összefogásról- és az abban rejlő lehetőségek felismeréséről- az a Hadházy Ákos, aki már ezt megelőzően immár nem csak az aktuális lopásokról posztolt, hanem egyenesen rendszer kritikát fogalmazott meg.
No, majd meglátjuk...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: nem kell mindenben egyetérteni, meglátjuk kinek lesz igaza...így csak ő is tologatja a bilit, nem borít...
Cherry
@sokanvagyunk: Sz@rban vagytok fidesz szemetek, végre borul a biili. hahahahhahaha OV cigány mehet ahonnan jött a patkány és viheti a sok elmebeteg hivőit hahahahhahahahahha
Cherry
Végre földrengés,,,, pakolhat ez a retkes tolvaj hazug maffia fidesz banda,,,
csak úgy....
@kereső: de ugye annak nem a magyar az oka,hogy az ellenzék tehetetlen ,megalkuvó,erötlen, tán még azt is megkockáztatnám,hogy pénzért vett!
(tisztelet a kevéske kivételnek )
hadházyt megértem,hogy dühös magyarra hiszen az évek óta tartó sziszifuszi munkája ellenére kevesen álltak mögéje, - erre jön egy magyar és tarol...
majd megbékélnek ,hiszen egyik sem "balos" - és akkor közösen véget vetnek a fideszes hamiskás zenének! - ha 14 évet kibírtatok,akkor pár héten már nem múlik semmi.
kereső
@csak úgy...: Nagyon nem értetted meg az egészet. " Hadházy dühös, meg sértődött"...mondjátok,holott évek hosszú és kitartó elismerést érdemlő munkája van mögötte a NER ellen- de MP nem lehet az, mármint sértődött- hiszen 2006-2024 között lelkesen asszisztált minden galádsághoz a fideSS oldalán- és lelkesen részt vett a demokrácia lebontásában és orbán fasiszta diktatúrájának kiépitésében- aláűzatos szolgája volt orbánnak, csak éppen, amikor az "aranykanál kiesett a szájából", akkor támadtak aggályai rogán antal tevékenységét illetően. Na, nem ragozom tovább ...miért adjak teljesen és feltételek nélkül hitelt minden egyes szavának- bizonyitás nélkül?? Csak azért higgyek, mert hinni akarok- nem más, mint önámitás.
csak úgy....
@kereső: akkor meg maradjon minden a régiben,egyszer majd csak valakik kiüzik helyettetek ezt az ócska bandát,mint anno a törököt a habsburg és akkor majd más ül a nyakatokon...
Őrnagy
@KisTehen: Hisz még valaki ennek a szélhámosnak? Ha komolyan lennének bizonyítékai valamire, akkor az egészet katalogizálta volna, felvitte volna egy Pendrive-ra ( ma már filléres dolog), és amire kérdeztek az ügyészségen megmondta volna, hogy Perdrive-n pontosan mely címszó alatt található!
Ez a Petya egy ócska lúzar!

Petya az Opera előtt nem mondott semmit!
Tegnap megígérte, hogy az Ügyészségen kiborítja a bilit.

Reggel behűtöttem a pezsgőt, hogy délután 16 órakor pezsgőt bontok a kormány bukásának a bejelentésére, és Arrogáns Tóninak az országból való elmenekülésére, és kiderült, hogy az üres bilit Petya otthon hagyta, mert amit a Tóni belepisilt, az már elpárolgott, új pisit kell a Petyának szereznie valahonnan, hogy legyen mit kiborítani!
Szánalmas az ürge. Egyesek még reménykednek, hogy lesz itt még "botrány", de az értelmesebbje már csak röhög az egészen, meg Petyán!
kereső
@csak úgy...: Nem azt mondtam...olvasd figyelmesebben amiket irtam, és próbáld meg tárgyilagosan megitélni amit irtam. És nem vagyok az, aki várja az egyetlent, az Eu-t, vagy bárkit- aki majd eltakaritja ezt a förtelmet. Igaz, MP nagyon jól "úzi a "piárt"- amitől sokan ujjonganak- de ...eddig csak szavak, szavak és szavak...és olyanok, amiket mi is nap mint nap leirtunk már itten...és ezzel már "hitelesebb" is , mint azok akik évek óta mondják, és próbálnak is tenni. Tudod, elveim -és meggyőződésem ellenére elmentem és leszavaztam az MZP vezette listára- de utoljára volt "Budán kutyavásár"- majd, ha viritott a "piár", talán akkor megfogom a "x@ros" kalapács nyelét is.
kereső
@csak úgy...: Nem mellesleg, amig megy az MP show, addig sem figyelünk pl. erre:nepszava.hu/3228935_lanczi-tamas-szuverenitasvedelmi-hivatal-hazaarulas

és sok minden másra sem- mert orbán nem aluszik" a kormány harcba áll"...
csak úgy....
@kereső: a figyelmes olvasásom ellenére, nekem mindenröl az jut csak az eszembe,hogy az elsödleges dolgotok az lenne, hogy megszabadoljatok ettöl a maffiától,még pedíg bármi áron!
kereső
@csak úgy...: Igen, de ne haragudj ha nem ugrom a kútba az első szép szóra, Amúgy már megszületett a forditott Cassandránk (Lengyel László) első figyelmeztetése/kérése- csakúgy mint MZP esetében- ime:
"Nekem mindegy, hogy kik vették elő, kik csinálták meg, hogy mikor jön elő az „atombombával”, hogy egyáltalán van-e neki olyan, ha egyszer senki és semmi nem tud még hasonlót sem felmutatni ahhoz az OV ellenes oldalon, amit ő március 15-én(!) felmutatott. Remélni lehet, hogy a Simicska és Márki-Zay-féle tévelygés nem múlt el nyomtalanul, hogy akiknek látniuk kell, azok látják, hogy itt nagyobb a feladat. És ha beleálltak, legalább a remény ígéretével álltak bele.
Aki nem akarja, nem tudja támogatni Magyar Pétert, az most hagyja békén egy időre. Akkor kell őt számon kérni, ha győz. Ha veszít, ugyanott lesz, ahol olyan sokan a bukottak közül."
ujnepszabadsag.com/2024/03/21/akkor-kell-majd-szamon-kerni-ha-gyoz/

És, mi van akkor ha nem győz?? Verjük ismét a fejünket a falba!- miközben a karaván halad, és a "kormány a helyén a van, és csapatai harcban állnak"...
verőce21
No, illen ez a "belülről megbuktatás", buksik!
Amikor ragad mint légy a pókhálóba...!
FLETÓ
Kurva ügyes szarkavaró ez a gyerek!
balos
@FLETÓ: Az is valami!Bár a bábuzás sem megvetendő!Ha bábú vagy!
balos
@FLETÓ: BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
Cherry
@Maccska: Várd csak ki, a szemét OV cigány és tolvaj hazug bandája takarodik, orosz tajgára veled együtt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.