Most ontják a fegyvereket az orosz üzemek, de mi lesz, ha kifogynak a szovjet idők tartalékai? És lesz-e pénz és akarat fejleszteni a következő generációs eszközöket? Megmutatjuk azt is, kik nyerik a legnagyobbat az orosz fegyverexport mélyrepülésével. Belépnek a helyükre Mindaz, amit leírtunk az orosz fegyverekkel kapcsolatban, azaz a közvetlen és közvetett szankciós hatások, az eszközök elavultsága, a megrendelések teljesítésének kétséges mivolta egy szóval: kockázat. Mégpedig hatalmas kockázat, ami pont a védelmi kérdésekben nagyon kevéssé fér bele az országoknak, így még ha vonzó is lenne az orosz eszközök ára és tudása, akkor is jóval kevesebben fognak belőlük rendelni.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Pusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Ne feeldjük, ez a felpörgött hadiipar is benne a gdp-ben, de ez azt mutatja hogy az életszínvonal, kb annyival esett is, mivel kb színten van, az a 30%-os hadiipari növekedés a másból vesz el.
100ezeres halotti szám életszínvonal csökkenés, meddig bírja anyácska???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.