Varga Judit őszintén vallott az elmúlt években átélt borzalmakról. Elmondása szerint volt férje, Magyar Péter nem csak nála alkalmazott lelki

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Rohadt undorító nő vagy, hogy még a gyerekeidet is képes vagy belekeverni ebbe a mocskos kitárulkozásba. Ilyet egy intelligens ember nem tesz meg. Ócska faluvégi balhé amit tényleg az a szemét rogán ír neked, persze orbán utasításait figyelembe véve, hogy a volt férjedet lejárassák, mert a dagi nem tűri ha valaki szembeszáll vele vagy a rendszerével. Egy aljas dög vagy amiért még mindig ezt az ócska bandát véded.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Nessy: 21.07

Volt egy fiatal férfi az osztályon, az állapota a nagyon súlyostól a kezelhetőig , folyamatosan változott. Több lélekemelő emlékem is van vele kapcsolatban: az egyik nemcsak engem lepett meg. Sokadmagammal tértem vissza egy kirándulásból , amelyet vita előzött meg, volt, aki helytelenítette, hogy egy törékeny fiatal nővel kiengednek egy csomó ápoltat a házból.
Fáradtak voltunk - hegyen jártunk, órákig gyalogoltunk -, kipirultak, amikor elég nagy zajjal becsörtettünk, nemcsak az ápoló személyzet jelent meg kíváncsian. Az ajtóban ő állt elöl, mosolyogva, és amikor odaértünk hozzá, magához ölelt minket, sorban, mindannyiunkat.
És nemcsak ezt az emléket őrzöm.
Nessy
@Nyírfa: Igen sok szép, és sok fájó emlék maradt meg. Bár én később már gazdasági vonalra tértem, de amitt akkor megtanultam, az jó volt, amikor 51 válogatott férfinépnek voltam a főnöke. Betegekkel, indultam, és betegekkel zártam több mint félévszázados munkás évemet.
Nyírfa
@Nessy: 2201

Tartalmas életed van.
Cherry
Most tudta meg szegény milyen volt az Apja,, a retkes kurv@ ma bevallotta ő ütötte az exférjét na erre varjatok gombot, szuper fidesz húzás az egész, tudták a sok hülye nőt ezzel etetni, ekkor Jokert egy jogász M,Péter biztos nem adott a kezükbe,, Retkes mocskos kormány mást nem is várni tőlük
Maccska
Magyar már a szemétben.
Ahova való.
Nessy
Nincs mindig közelben egy vak komondor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.