Kiderült, hogy Donald Trump közösségi oldala óriási veszteséget termel, hatalmasat zuhant az oldalt működtető cég részvényeinek árfolyama a New York-i tőzsdén.

Mintegy egymilliárd dollárral, átszámítva közel 370 milliárd forinttal csökkent Donald Trump volt amerikai elnök vagyona hétfőn, miután bezuhant közösségi oldalát, a Truth Social-t üzemeltető cég részvényeinek árfolyama a New York-i tőzsdén.

Orbán Viktor nyilván ebben is követné nagy példaképét – Trump vagyona egymilliárd dollárral csökkent egy nap alatt

A New York-i értéktőzsde a Wall Streeten. Fotó: Wikipedia

A Trump Media and Technology Group részvényei azután kapcsoltak zuhanórepülésbe, miután a cég közzétette éves eredményét, melyből kiderült, hogy közel hatvanmillió dolláros veszteséget termelt 2023-ban. Donald Trumpnak 57 százalékos részesedése van a cégben.

A Truth Socialnek az Egyesült Államokban kevesebb, mint félmillió havi felhasználója van jelenleg mobiltelefonon, ami több mint ötven százalékos csökkenés a tavalyi számhoz képest – írta a CNN. Az X-nek  75 millió, de még a Threads-nek is tízszer több felhasználója van, mint Trump közösségi oldalának – tette hozzá a CNN.

A Trump Media anyacég részvényei a hétfői 21 százalékos zuhanást követően kedden már 6 százalékkal emelkedtek, így Donald Trump 60 millió dollárral gazdagabban hajthatta tegnap álomra a fejét.

Forrás: CNN, Marketwatch.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feller_Peti
CNN és hasonló liberális szennylapok.
Jól be égtek ők is.
Valódi tudósítás helyett hazudnak reggeltől estig.

Emlékszem amikor azt írták, hogy az oroszok kifogytak a lapátokból is. Na pont akkor irtották az amerikai és német tankokat az ukrán disznók soraiban az oroszok. Ennyire megbízható a CNN.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.