Megszólalt Dmitrij Medvegyev korábbi orosz elnök, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese a márciusi Moszkva melletti terrortámadással kapcsolatban. Megnevezte, szerinte hogyan kapcsolódott össze Ukrajna az akciót végrehajtó iszlamista csoporttal. Medvegyev szerint a nyugati világ vezetőit is felelősség terheli.

Az Oroszországot egy cikluson keresztül vezető politikus a közösségi médiában tett közzé egy bejegyzést a nemrégiben az egész országot megrázó terrortámadás hátteréről. Elmondása szerint tudomása van arról, hogy a Moszkva melletti Crocus City Hall bevásárlóközpont elleni merényletet elkövető iszlamisták összejátszottak Kijevvel – írja a Portfolio.Medvegyevnek megint elgurult a gyógyszere: "Kijev rendelte meg a moszkvai terrorakciót, nyugati vezetők is bűnrészesek"

Dmitrij Medvegyev. Fotó: government.ru

Azt állítja, az elfogott tettesek bevallották, egymillió rubel jutalmat ígértek nekik Ukrajnában, ha végrehajtják az akciót, majd a szomszédos ország irányába el tudják hagyni Oroszországot.

Medvegyev szerint az akcióban bűnrészesek a nyugati hatalmak vezetői is, név szerint meg is említve Joe Biden, amerikai-, valamint Emmanuel Macron francia elnököt, Rishi Sunak brit miniszterelnököt és Olaf Scholz német kancellárt. Arra is figyelmeztetett, hogy „ezt nem fogják elfelejteni”.

Mint ismeretes, a márciusi terrortámadás során négy tádzsik fegyveres tört be a Moszkva melletti Crocus City Hall nevű bevásárló- és szórakoztatóközpontba, ahol tüzet nyitottak egy rockkoncertre érkező emberekre. A támadás során mostanáig 144 ember veszítette életét, az eset az egész világot sokkolta. Az akcióért az Iszlám Állam afganisztáni leágazása, az IS-K vállalta a felelősséget. Ukrajna tagadja, hogy bármi köze lett volna a terrorakcióhoz. Az Egyesült Államok a támadást megelőző napokban figyelmeztette Moszkvát egy lehetséges terrortámadásra hírszerzési információkra hivatkozva, az egyik lehetséges helyszínként a Crocus City Hallt megjelölve.

Forrás: Portfolio.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qunta
A cikk tételesen hazudik. Több mint 2 héttel a támadás előtt figyelmeztették az oroszokat egy 2 napon belüli támadást valószinüsitve, helyszin és egyéb adatok nélkül. A Crocus City Hall nem volt megjelölve.. Budanov többször kijelentette hogy az orosz civilek megölése nem bűn hanem kötelesség. A féreg hoholok többször meg is tették. pl.:dugina stb. Ezek fényében medvegyev kijelentése nagyon megáll a lábán.
izéke
@qunta: ülj le majom,egyes! teljesen felesleges neked bármiféle érvet,bizonyítékot felmutatni,annyira szuverén vagy,hogy bármit elhiszel amit a ruszkik mondanak.
qunta
elsősorban nem putyinra, em o1g-re, hanem pl. viktória nulandra, merkelre, hollande-re, porosenko-walzmanra és egyéb ny-i forrásokra támaszkodom. erre neked is lehetőséged lenne, ha nem lennél túlságosan setét. amúgy meg a google a barátod is lehetne.
m73
@qunta: a kurvaanyádat te ruszki faszopó:-)
qunta
@m73: nagyon egysiku vagy és 1xű mint a faék.
viccesvigságok
hasra ütött bizonyiték ?? nyugi lazits nálunk máris hiánycikk ám a SZIV-gyógyszer mégsem fosunk, vádolni akkor majd ha bizonyitását 100 % ban lehet felmutatni.Kar levágással lehet spanyol módszerrel vallatni .A fotók maximálisan brutális vallatásról beszélnek. Brezsnyev lenézett a földre a repülőröl látta hogy távcsővel követik az emberek. Pedig csak két üvegből itták a vodkát. itt járhatsz majd.riogatósdit. Hamarosan neked sem lesz hiteled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.