TOMPIKA MEGINT NAGYON ... Uniós pénz, oligarchák, soros elnökség, hetes cikkelyes eljárás, politikai zsarolás – minden előjött a szerdai plenáris ülésen. A jelenlegi Európai Parlament (EP) mandátumának utolsó vitáját tartotta szerdán a magyarországi jogállamiság helyzetéről és ezzel összefüggésben a hetes cikkelyes eljárásról. Mint korábban beszámoltunk róla, a képviselő-testület két hét múlva esedékes plenáris ülésén állásfoglalást is elfogad minderről.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mikor az akasztott embert családja játszik a kötél

A jelenlegi Európai Parlament (EP) mandátumának utolsó vitáját tartotta szerdán a magyarországi jogállamiság helyzetéről és ezzel összefüggésben a hetes cikkelyes eljárásról. lel

Nos tényleg nem sok dicséretet – nem mintha ok lenne rá, vagy csak próbálnának tenni valamit az érdekében, sőt … – kapott a kolostor-disznó csapata, de kemény kritikát annál többet:
„a szuverenitásvédelmi törvény elfogadásával Orbánék “újabb lépést tettek a putyini jövő irányába”,
„a demokrácia olyan állapotban van Magyarországon, hogy kétséges a választások tisztességes lebonyolításának lehetősége.”,
„még mindig nincs késő elvenni a magyar kormánytól az EU soros elnöki posztját, amelyet július elsejétől töltene be.”,
etc.
Az EP régóta sürgeti, hogy a tagországok végre lépjenek túl ezen a parttalan párbeszéden, fogalmazzanak meg ajánlásokat és léptessék a következő szakaszba a procedúrát.
Ja és Tompika hozta önmagát: „hogy Magyarország akkor sem fog engedni a politikai zsarolásnak, ha képviselőtársai a fejük tetejére állnak” !! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.