Budapesten tárgyalt a miniszterelnök Jens Stoltenberggel, a NATO főtitkárával.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mert, ugye, eddig is és minden vonalon, pont ezt és így csinálta! Mert a Vita sose volt a többség akaratának gátja! (lásd pl ""a bot a küllők között""-féle Orbáni mentalitást!)
Clavigo
Hát persze, More.. ! Csak amit Putyin Gazdád " elrendel "... Szar ruszki csicska..!!
Nessy
Nem a nyavalyát! Eddig hány olyan javaslatra mondott vétót, amit a többség elfogadott úgy az unióban, mint a NATO-ban! Ne nézze már aranyhalnak ( 9 mp. memória) a hívein kívüli sok mjillió embert!
Őrnagy
A NATO leszarja a saját alapszabályát, amely szerint a NATO védelmi szervezet, és nem avatkozik bele a tagországokon kívül eső háborúkba, de most kivételt kell még a NATO-nak is tennie, mrt végülis ahogy ezt Lindsey Graham Délkarolinai szenátor nyíltan megmondta, a 12 trillió dollár értékű nyersanyagkincs megszerzéséért üzleti alapon be kell avatkozni a háborúba, mert amit meg kell szerezni, azt meg kell szerezni, és nem számít se alapszabály, se emberi élet, csak a megszerzendő érték.
Magyarország okkal nem kíván részt venni ebben a NATO misszióban, mert Magyarország kis ország, akárki is nyer a végén, Magyarország csak veszíthet rajta, Magyarországnak semmilyen veszteségét nem kárpótolja úgyse senki. Magyarországnak már az a veszteség is túl sok, amit amiatt kell elszenvednie, hogy a háborúnak beszállás nélkül is súlyos gazdasági következményei vannak egész Európára nézve, ami a magyar gazdaságra is súlyos kihatásokkal vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.