Minden idők leghazugabb és legszégyenteljesebb kampányát koronázta meg az a kutyakomédia, amit Orbán Viktor Jens Stoltenberggel közösen adott elő közös sajtótájékoztatójukon. Mindketten saját pecsenyéjüket sütögették, hülyének nézve a tisztelt publikumot.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Talán az eposzi jelző túlzás, de igencsaj jellemző

s mindez a lényeg mellett, hogy rámutat az Orbán vs. művelt világ konfrontációra

A nepszava.hu „Kutyakomédia” cikkében a szerző Gál Mária fejti ki meglátásait „a kutyakomédia, amit Orbán Viktor Jens Stoltenberggel közösen adott elő közös sajtótájékoztatójukon”!
Ebbéli vélekedéseivel nem foglalkozom, azonban néhány minősítésével annál is inkább, mert igencsak találóak, sőt már-már a kedvenc 2006-os Le Monde „szegény magyarok egy műveletlen paraszt-suttyó és egy kivárosi proli-kölyök kell válasszanak” cím szintje.
Elsőbb; „Egy olyan háború idején, amelyet egy ATOMHATALOM DIKTÁTORA indított már több mint két éve, és amelynek veszélyességét növeli, ha az őszi amerikai elnökválasztáson a NATO vezető államának, a másik atomhatalomnak az élére egy KISZÁMÍTHATATLAN POJÁCA kerül.”.
Majd „a vétójogával visszaélő, állandósult feltűnési mániában szenvedő magyar miniszterelnök”!
S aztán a lényeg: „ő csak virágnyelven cáfolt, és ezzel tovább élteti azt a hazug képet, hogy Orbán térdre kényszerítette a NATO-t, megvalósította, amit választóinak ígért, érvényesítette a „magyar érdeket”. Holott valójában azonnal visszavonulót fújt”! =))
Pusztai
Egon is ezt mondta Magyarnak gratuláció helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.