Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke úgy fogalmazott, hogy “győzni fog, amit mi képviselünk – MEGKÜZDÜNK ÉRTE”. A volt

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Ha ilyen eredmények után a pártjának tagjai engedik hogy Gyurcsány ismételjen, és bizonyítson, a külső embereknek ebbe nincs még drukkolási szinten sem beleszólásuk!Egy pártot kívülről megítélni, abból a szempontból, hogy az óriási kormány hatalommal szemben nem volt eredményes nagyon könnyű, mert a kibicnek semmi nem drága.Miért nem belülről próbálják megváltoztatni a párt vezetését azok akik most kritizálnak.Ja ,hogy nem bíznak a pártban , vagy nem tűrik a párt fegyelmet, csak a kritikát ismerik , s azt kívülről is jól tudják gyakorolni, meg ártani így is lehet , ha segíteni nem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.