A moldovai események kapcsán is kijelenthetjük, hogy a Magyar Távirati Iroda súlyosan ferdített, öncélúan és egyoldalúan tudósított az eseményekről. A magyar média szervilis módon forrás ellenőrzés nélkül tette közzé a híreket! Röntgen elemzés!

Forrás: mediarontgen.hu
Feltöltő: Datki Szabolcs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Datki Szabolcs
Sajnalom, hgy ide nem erkeznek kommnetek, pedig ez sajtotroteneti szempontbol sem elhanyagolhato cikk...
Datki Szabolcs
mig az egesz vilag tudosit, hogy moldovaban mi tortent es bemutatjak, hogy mekkora csalassal nyert a kormanypart... de igazabol az a rosszabb, hogy mig a vilag tenyeket kozol, addig itt az MTI cenzuran es a szervilis median mulik, hogy az igazsaggal teljesen ellentetes dolgokat hallunk, olvasunk.
Datki Szabolcs
olvass bele es meglatod menniyre szabad a sajto.. meg csak kovetelni sem lehet, annyira "seggnyalok". es csak a szenny meg a hazugsag jon at. ELORE MEGFONTOLT, SZANDEKOSAN ELKOVETETT NEPBUTITAS!
Datki Szabolcs
Nézzetek körül, csak az etetés: marei zsuzsi, celebek, szakitott a parjaval, megijedt egy vakondtol es honapok ota nem beszel, meg ocska kis hirnek nevezett akarmik, csakhogy elkendozzek a valosagot.
sessionette
Egyébként én azt látom, hogy nem csak a média a hibás. Az ingerszegény környezet, amiben ez a magyar társadalom él, ezt igényli. Bár. Csuka fogta róka fogta csuka

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.