Valószínűleg viharzónába került az az Air France utasszállító repülőgép, ami ma délután tűnt el a radarokról az Atlanti-óceán felett.

Feltöltő: barben
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kovacslajos15
Egy ilyen korszerü repülőgép feltételes katasztrófájának okáról felesleges találgatni. A repülőtársaságok és az adott országok légiereje rendelkezik olyan modern eszközökkel amelyek megbizható információval szolgálnak a repülőgép helyzetéről. Nagy a valószinüsége, hogy katasztrófa következett be és mindenki életét vesztette. De lehet terrorcselekmény követketében történő ismeretlen helyre való eltérités is olyan magassságon amelyek a légtér ellenörző rendszerek hatósugara alatt van. Ennek azonban kicsi a valószinüsége.
barben
@kovacslajos15: A terrorista cselekményt egyértelműen kizárták, és az Air France álláspontja az, hogy a gépet villámcsapás érhette. Mindaddig azonban, amíg nem találnak kézzelfogható bizonyítékot, nem várható el, hogy ne feltételes módban adjanak közleményeket épp azért, mert 228 emberről van szó. Valóban, mint írod, a valószínűsége nagy a katasztrófának. A bizonyosság még várat magára.
kovacslajos15
@barben: Ennek a repülőgépnek a kapitánya 17000 órát repült és közel 2000 órát ezen a tipuson. Egy ilyen hatalmas tapasztalattal rendelkező pilóta még müszerek nélkül is képes olyan időjárás értékelésére ami veszélyes lehet a repülésre és nem fog berepülni a viharzónába. Vagy elkerüli vagy visszafordul. Itt nem igen áll az a mondás hogy "mint derült égből a villámcsapás". A terrorcselekmény kizárását megkérdőjelezem. Minek az alapján zárták ki ha még most sem tudják hogy mi történt. A legtragikusabb ennek a 228 embernek -köztük biztosan gyerkekek is voltak- a sorsa.
barben
@kovacslajos15: igen, nyolc gyermek, közülük egy csecsemő. A pilóta valóban nem kis rutinnal rendelkezett, és azt hiszem még sokáig homályban marad a valóság. A közelmúltban Ausztráliában ért gépet villámcsapás, ráadásul többszörösen, de ott nem történt katasztrófa.
Brutális elektromos meghibásodásnak kell ahhoz történnie, hogy egy ilyen gép lepottyanjon, ez tény.
korkoros
Úgy tudom, hogy a gép automatikus üzenetében rövidzárlatról adott hírt, ami persze lehet villámcsapás következménye is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.