Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lelkesistvan
Kedves olvasók! Az origo oldalán ehez a cikkhez egy kedves tanult cenzur alig raszista módon hozzá szólt! Először is nem cigányok hanem romák!!! Másodszor teljesen véletlen ismerem a történetet és nem kell tudatlanul véleményeket alkotni! Milyen furcsa hogy a kedves (sértett) hazánkban is prosti volt és igen csak önként és dalolva utazott a reménységek földjére! Csak lehet hogy nem bírta a gyomra a szigeti nedüt!!! Plusz kérdezem én, ki jogosult arra, hogy az említett (elkövetők) teljes nevét közzé tegye!?!? Ezt a törvény bünteti! És felhívnám mindenki figyelmét a közzétett fényképek nem körözési képek! És nagyon sajnálatos hogy azokat is bárki láthatja! Remélem kedves cenzúr is elolvassa! Köszönöm! István.
sara
hát segithetne kolompár vagy mohács esetleg kállai a Scotland Yard-nak, ők jól ismerik a rokonságukat.
sara
@lelkesistvan: "Először is nem cigányok hanem romák!!! "

ez jó ! de a kiszabott büntit elnézve, ott nincs pozitív megkülönböztetés !!!
MaxGraf
@lelkesistvan: Lelkesen kedves István.
A bünözök az angol cikkben gipsy-k.Tehát magyar államporgárságú cigányok. Méghozzá tipikus reprezentánsai a Magyarországon olyan lelkesen tagadott cigánybünözésnek. Ez a büntény (prostitucióra való kényszerités..) a nemzetközi jogban igen súlyosan büntetendö,igy ott Brittaniában be is fogják öket rendesen,megérdemelten kaszlizni...Hogy itthon Magyarországon mennyivel,(v.szinü jóval kevesebbel..!)úszták volna meg az egy más kérdés !
ember
Ha azt írták a cikkben, hogy gipsy-k, az rasszizmus. Csak annyit kell írni, ahogy nálunk, hogy magyar állampolgárok. Az elkövetők bőrszíne nem számít, sem a rasszal összefüggésbe hozható elkövetési gyakoriság. Remélem, Magyarország tiltakozik és kéri a gipsy szó törlését és magyar-ra helyesbítését az antidemokratikus angoloktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.