Új EP-frakció jött létre hétfőn: a britek vezetésével 8 ország 55 képviselője, köztük Bokros Lajos alkotja az Európai Konzervatívok és Reformerek csoportját.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MaxGraf
Ahol a mi nagy reformer Lajosunk is részt vesz az egy nagyon tökös brancs lehet.Èjt nappalá téve fognak dolgozni,hogy megreformáljak bennünket.Hogy a ma még néha halkan zsörtölödö rabszolgákat az EU-ban örökre elhallgatattsák.A "Demokrácia" nevében mindenkinek kuss!
Megfontolt
Miért nem kezded el Maxgraf?
Mert a semmitmondó okoskodásod nem sokat segít.
Megfontolt
Sőt, ártasz magadnak! Folyamatosan ingerled magad nonszensz dolgokon, pl, hogy Bokros belépett ebbe az új frakcióba.....
Fikázod szegény bajszos képviselőnket, aki valójában csak jót akar neked, nekem és nektek.
Lusta vagy gondolkodni, csak okoskodsz. Környezetedet is hergeled csípős megjegyzéseiddel, aminek tartalmi része egyenlő a nullával. Nem értesz semmihez, közben meg úgy állítod be, hogy mindenhez konyítasz.
Remélem a lelkedbe tapostam és most jól lekomcsizol, zsidózol, cigányozol meg tudja rosseb mizel. Mert ehhez értesz, fikázódsz reggel, délben, este. Olyan vagy mint a Gyurcsány és MSZP, Ők hazudtak, reggel, délben és este.
Se Te és hozzád hasonlóak, se MSZP, se SZDSZ, se FIDESZ, se MDF nem segít a bajainkon, csak a pofájukat és pofátokat jártatjátok feleslegesen.
Ámen
MaxGraf
@Meggyfavesszo: Vesszö ! Hogy én min ingerlem magam ahhoz neked szépen szólva KUSS ! Szegény bajszos képviselönket? A tiéd,a te képviselöd te aki itt oktatni akarsz, közben leirod,hogy mi,én pofázunk. Semmihez,de tényleg semmihez sincs fogalmad sem...(a bokros jót akart nekünk,nekem?) és ebböl kiindulva leirsz ötven sort minek se eleje,se hátulja.
Menj a bokrosodhoz, ott nála oltalomra találnak az ilyen tüdövészes fazonok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.